Es busquen les bandes novelles amb més talent de la ciutat

Els músics de fins a 25 anys tenen fins a l’1 de març per inscriure’s al Festival Brot

Els músics de fins a 25 anys tenen fins a l’1 de març per inscriure’s al Festival Brot

Amb la publicació de les bases del Festival Brot 2018, el certamen comença a cercar les bandes novelles amb més talent de la ciutat, formades per joves de fins a 25 anys.

Vols presentar-t’hi amb el teu grup?

Fins a l’1 de març ja podeu inscriure-us-hi en una de les dues categories a concurs:

— Categoria Brot: per a músics de màxim 25 anys. Es permetrà que fins a un 25% dels components tinguin més edat, però cap podrà superar els 30 anys.

— Categoria Embrió: per a músics de màxim 18 anys. Es permetrà que fins a un 25% dels components tinguin més edat, però cap podrà superar els 25 anys.

De totes les propostes rebudes se’n seleccionaran un màxim de 24 que participaran en les semifinals en directe, del 7 d’abril al 22 d’abril. La final se celebrarà el dia 5 de maig.

Quins seran els premis? Com a novetat d’aquesta edició, la 8a, el concurs comptarà amb:

— Un premi del públic, de 150 € en l’Embrió i 300 € en el cas del Brot.

— Un premi del jurat, dotat amb 750 € en la categoria Embrió i de 1.800 € en el Brot, que es repartirà de forma igualitària entre les 6 bandes que arribin a la final del Brot (i un màxim de 5 bandes en el cas de l’Embrió). Repartint el premi, es pretén defugir la competitivitat per donar més oportunitats i facilitats a tothom.

A més a més, els grups finalistes del Brot obtindran:

— Sis hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors: els Espais Joves La Fontana, Les Basses (a Nou Barris), Boca Nord i Garcilaso, els Casals de Joves El Coll i Les Corts, l’Espai Musical La Bàscula i el Centre Cultural Albareda.

— Un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els i les participants de l’Embrió.

— Els grups finalistes i semifinalistes del Premi Brot seran proposats per participar en alguns espais musicals de la ciutat com ara les festes de Santa Eulàlia i de la Mercè, el Primavera als Barris, el Festival Grec…

Per a més informació, visiteu el web del Festival Brot, seguiu-ne el Facebook o envieu un correu a festivalbrot@gmail.com.

El Festival Brot, amb l’objectiu de promocionar i exhibir la creació juvenil en l’àmbit musical, està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’impuls de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran i diferents districtes de la ciutat.