Estigues al dia de les condicions i els contractes laborals actuals

Feina. Amb una sessió a càrrec d'expertes en dret laboral, el PIJ Les Corts se suma al "Soc estudiant i vull treballar al Nadal", un cicle que comptarà amb la participació de PIMEC, el Centre Europa Jove, Adecco, Decathlon, Randstad i Grameimpuls.

Al Nadal, les empreses contracten més personal per poder atendre l’augment de consum. Això fa que aquest període sigui ideal per als i les estudiants que volen combinar feina i estudis, aconseguir diners extra i adquirir experiència professional.

Per tal d’orientar-los en la seva recerca de feina, el Consell Comarcal del Barcelonès i els Ajuntaments de la Comarca (Badalona, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet), duran a terme el cicle “Soc estudiant i vull treballar al Nadal”.

Tallers i recursos per promoure l’ocupació juvenil

Del 10 al 25 d’octubre, els i les joves que participin en el cicle podran conèixer com és el mercat laboral durant el Nadal i quins són els millors canals de recerca de feina, i rebran consells per encarar l’entrevista de feina amb èxit i per adaptar el seu currículum al seu perfil professional.

Els Punts infoJOVE de Barcelona se sumen a la iniciativa oferint el taller “Estigues al dia de les condicions i els contractes laborals actuals”, dijous 18 d’octubre a les 12h.

L’activitat tindrà lloc al PIJ Les Corts (c. Dolors Masferrer i Bosch, 33-35), i per assistir-hi es requereix inscripció prèvia.

Consulta la resta d’activitats del cicle a continuació:

“Soc estudiant i vull treballar al Nadal”

— Dc. 10/10, 12h. A l’Oficina Jove L’Hospitalet – L’Hospitalet de Llobregat
Amb la participació de responsables de l’empresa Adecco

— Dt. 23/10, 11h. Al Centre Polidor – Sant Adrià de Besòs
Amb la participació de responsables de l’empresa Decathlon

Dc. 24/10, 17.30h. Al CRJ Mas Fonollar – Santa Coloma de Gramenet
Amb la participació de responsables de les empreses Randstad i Grameimpuls

Dj. 25/10, 17:30h. Al Badiu Jove – Badalona
Amb la participació de responsables de PIMEC

“Treballar aquest Nadal a l’estranger”

— Dj. 25/10, 18h. Al Centre Europa Jove – L’Hospitalet de Llobregat

“Creació del CV per a feina de temporada”

A l’Oficina Jove L’Hospitalet – L’Hospitalet, els dimecres 17/10 (a les 12h o a les 18h) i el 24/10 (a les 12h o a les 18h)