He finalitzat (o no) els meus estudis. I ara què?

21/05/2020 - 09:16

Formació. El Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves et mostra les opcions d’estudis que pots escollir si t’has tret o no el graduat d’ESO, o si has acabat Batxillerat.

El Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) et mostra les opcions d’estudis que pots escollir si t’has tret o no el graduat d’ESO, o si has acabat Batxillerat.

Decidir què estudiarem no és fàcil ja que ens envaeixen sentiments com la frustració, l’angoixa o la inquietud per un futur incert… Potser inclús més en aquests complicats moments, però no us preocupeu!

El sistema educatiu ens ofereix un munt d’opcions, de camins ben diversos i connectats, per arribar al nostre destí acadèmic o professional!

Aquest destí al qual volem arribar, a més, pot canviar amb el temps, per molts motius: la decisió que prenem avui sobre què volem estudiar o de què volem treballar, no té per què ser definitiva i inamovible.

Si esteu en un moment en que heu de decidir el vostre destí acadèmic o professional us recomanem que, abans de seguir llegint, feu un cop d’ull a la notícia “Consells per prendre decisions des de l’autoconeixement”.

Com veureu, el més important és buscar en un mateix/a i, després de reflexionar bé, començar a caminar cap al nostre objectiu!

I, no passa res! Si en un moment de la vida ens cal, podem prendre un revolt o una drecera per reorientar els nostres estudis o la nostra feina.

Som-hi, pas a pas!

Quin és el vostre punt de partida?

Heu llegit els articles i tota la informació que arriba a les vostres mans, i encara teniu dubtes?

Posem-hi solució! Com?

Parlant amb els i les vostres professionals juvenils de referència: el Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) i els serveis infoJOVE de Barcelona!