Horari d'estiu dels equipaments i serveis juvenils

06/07/2018 - 10:42

Joves. A l'agost, no et quedis amb dubtes i adreça't al CIAJ o a l'Oficina Jove Calàbria. I si cerques espais per estudiar, no deixis d'aprofitar les sales d'estudi que restaran obertes a la ciutat. Consulta els seus horaris d'estiu, aquí.

 

Desprès d’un intens curs treballant amb i per a joves de Barcelona, els i les professionals de Joventut de la ciutat modifiquen les hores d’atenció dels seus serveis per adaptar-se a l’horari d’estiu… o directament “baixen la persiana”, per gaudir d’unes merescudes vacances.

Amb els peus a l’aigua ben fresca i protegides amb crema solar i “antimosquits”, descansaran per tornar renovades i amb més projectes il·lusionants per a tu… ja al mes de setembre:

PUNTS INFOJOVE I ASSESSORIES PER A JOVES

A l’agost*, marxen de vacances les informadores dels Punts infoJOVE (PIJ) i les assessores juvenils de la ciutat, incloses les especialistes del Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) i del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) de Barcelona.

I on atendran els meus dubtes? Dos equipaments dedicats a la informació juvenil seguiran al teu servei durant el mes d’agost:

— De dilluns a divendres, de 10 a 15 h, al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (Ciutat Vella).

— De dilluns a divendres, de 9.30 a 14h, a l’Oficina Jove Calàbria (Eixample).

* Tingues en compte que ja ara, al juliol, alguns serveis d’informació per a joves estan fent petits canvis d’horaris (i que alguns tancaran abans de finalitzar el mes: el PIJ Gràcia i el CRAJ tancaran a partir del dia 23, el PIJ Ciutat Vella a partir del 26, i el PIJ Sant Martí a partir del 30, com també ho farà el CAAJ). Abans d’apropar-t’hi, doncs, consulta’ls els seus horaris per telèfon, Facebook o Twitter.

SALES D’ESTUDI

Les sales d’estudi mantindran el seu horari habitual, de 21 a 1h, exceptuant els dies que tanquen per vacances estiuenques:

Del 16 de juliol al 15 d’agost (ambdós inclosos), tanquen les sales Vapor Vell (Sants-Montjuïc), Guinardó – Mercè Rodoreda (Horta-Guinardó), Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte (Eixample), Ignasi Iglesias – Can Fabra (Sant Andreu) i Sant Gervasi – Joan Maragall (Sarrià-Sant Gervasi).

—  Del 23 de juliol al 22 d’agost (ambdós inclosos) estarà de vacances l’equip de la sala Vila de Gràcia (Gràcia).

—  Tot el mes d’agost (del 1 al 31, ambdós inclosos) restarà tancada la sala d’estudi Garcilaso (Sant Andreu).

— La sala d’estudi Poblenou – Manuel Arranz (Sant Martí) tancarà portes el 16 de juliol. Tornarà a obrir quan finalitzin les obres a l’edifici on es troba ubicada (la data d’obertura prevista és el dia 12 de setembre).

ESPAIS JOVES I CASALS PER A JOVES

Els sis Espais joves de Barcelona, així com els nou Casals per a joves de la ciutat, tanquen l’1 d’agost fins a finals de mes, excepte alguns que tancaran uns dies abans: els Espais Joves La Fontana a Gràcia i Boca Nord a Horta-Guinardó (que romandran tancats a partir del dia 23 de juliol), el Casal de joves del Clot i Camp de l’Arpa (que marxa de vacances el 20 de juliol), el Casal de joves Palau Alòs a Ciutat Vella (que tancarà els dies 26, 27, 30 i 31 de juliol), el Casal de joves Prosperitat a Nou Barris (que plegarà el dia 27 de juliol) i el Casal de joves “Girapells” del Guinardó (que tancarà el 30 de juliol per fer treball intern).

A partir de setembre, tots ells tornaran a estar en funcionament per oferir-te els seus recursos i la seva programació de tallers!

PUNTS “AQUÍ T’ESCOLTEM!” I PUNTS JIP

Per una banda, el servei d’escolta i acompanyament per a joves “Aquí t’escoltem!” i el Centre per a Famílies amb Adolescents mantindran tot el mes de juliol els seus horaris habituals. A l’agost es prendran un descans per retornar al setembre amb un ampli somriure i “les piles recarregades”.

Per altra banda, els Punts JIP “Jove, Informa’t i Participa” -que no són disponibles per a l’alumnat des de la finalització de les classes-, reprendran la seva tasca a centres d’Educació secundària de Barcelona a l’inici de curs.