Informeu-vos sobre les Subvencions per a l'arranjament i adequació de locals d'entitats juvenils 2018

Associacionisme. El 5 de setembre a l’Espai Jove La Fontana, resoldran els vostres dubtes sobre aquestes subvencions convocades pel Departament de Joventut de la Regidoria d'Infància, Joventut i Gent Gran de l'Àrea de Drets Socials.

Dimecres 5 de setembre, s’oferirà una sessió informativa gratuïta sobre les Subvencions per a l’arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats situades a la ciutat de Barcelona i inscrites en el Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut.

Voleu sol·licitar una d’aquestes subvencions?

Apropeu-vos a la sessió, que tindrà lloc a partir de les 18.30h a l’Espai Jove La Fontana (C. Gran de Gràcia, 190-192), a càrrec del Departament de Joventut de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, i de Marina Rahola, tècnica de subvencions del CRAJ (Centre de Recursos per a les Associacions juvenils de Barcelona).

Durant l’activitat podreu resoldre qualsevol dubte sobre aquestes subvencions convocades pel Departament de Joventut de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran de l’Àrea de Drets Socials.

Per assistir-hi només cal que us hi inscriviu prèviament.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura, cal que ho feu constar al formulari.

Per a més informació, podeu trucar al 932 655 217 o bé escriure al correu craj@crajbcn.cat.