Inscripcions obertes a la Zombi Survival 'Gràcia Zona Zero'

Els joves d'entre 13 i 18 anys podran inscriure's-hi a partir del 7 d'octubre mentre que els majors d'edat podran fer-ho a partir del 14.

L'esdeveniment es celebrarà el 9 de novembre a les 17.00 h al Parc de la Creueta del Coll. Els joves d'entre 13 i 18 anys podran inscriure's-hi a partir del 7 d'octubre mentre que els majors d'edat podran fer-ho a partir del 14 del mateix mes.

Ja està obert el període d’inscripció per la 1a edició de ‘Gràcia Zona Zero’, la Zombi Survival de Gràcia. L’esdeveniment es celebrarà el dia 9 de novembre a partir de les 17.00 h al Parc de la Creueta del Coll. L’activitat va dirigida a joves d’entre 13 i 29 anys, i la inscripció es gratuïta. Per inscriure-s’hi, cal omplir un formulari que s’activarà:

  • el dia 7 d’octubre per a joves d’entre 13 i 18 anys
  • el dia 14 d’octubre per als majors d’edat

Què és una Zombi Survival?

Es tracta d’un joc multitudinari que transcorre durant una nit en la qual els participants hauran de ‘sobreviure a una apocalipsi zombi’. Però el fet de no haver estat mossegat al final de la nit no t’assegura guanyar, ja que per proclamar-te veritable supervivent hauràs de submergir-te en el guió preparat per a aquesta nit i superar una sèrie de proves i d’escenes amb actors amb l’objectiu d’anar obtenint les pistes que et portin al final del joc.

Si voleu saber-ne més sobre ‘Gràcia Zona Zero’ o conèixer la normativa, podeu consultar el web de l’esdeveniment.