IV Jornades de "Garantia Juvenil" a Nou Barris

Treball. Una gran oportunitat per a totes aquelles joves interessades en formar-se, realitzar pràctiques, mentoratges o tastets d'oficis, o en cercar feina durant aquest curs! El 13 de febrer, a l'Espai Jove Les Basses. Inscriu-t'hi!

El 13 de febrer, el Punt infoJOVE Nou Barris, l’Espai Jove Les Basses i Barcelona Activa organitzen per 4a ocasió una jornada dedicada a donar a conèixer les oportunitats que et dóna la “Garantia Juvenil”.

Què hi trobaràs?

Una fira d’entitats que ofereixen recursos formatius i d’inserció inclosos en la “Garantia Juvenil”; un espai on descobrir detingudament què t’aporta formar part d’aquest programa europeu: des d’avantatges per ser contractat/ada per empreses, per accedir a tot un ventall de serveis per formar-te, tenir una experiència laboral i/o trobar una feina

Apropa’t i pregunta, contacta amb professionals i apunta’t a les formacions que t’interessin, accedeix a ofertes laborals, rep suport per emprendre el teu propi projecte… I tot de manera absolutament gratuïta!

A més, durant la jornada podràs conèixer els recursos sociolaborals que ofereix l’equipament que coorganitza i acull l’esdeveniment: l’Espai Jove Les Basses.

Vine, tria i forma’t!