Joves creadors audiovisuals exhibeixen les seves obres al Festival Barcelona VisualSound

Cultura. Apropa't a les projeccions de les obres i vota la teva preferida: entraràs en el sorteig de codis d'accés a Filmin! A més, durant el festival, del 2 al 16 de març, pots participar en tallers i altres activitats gratuïtes vinculades a l'audiovisual.

 

El 15è Festival Barcelona VisualSound ja està a punt d’arrencar! Del 2 al 16 de març, ens esperen uns dies d’audiovisual jove, carregats de sorpreses i emocions.

 

Descobreix les joves promeses de l’audiovisual i el teu propi talent!

Per una banda, el festival audiovisual de creació jove presenta en pantalla gran les obres seleccionades aquest 2018.

Durant els visionats, els i les assistents podreu votar qui es mereix el Premi del públic de les categories establertes en la Secció Competició i del Concurs “2 minuts en 1 dia” (en el qual sou a temps d’inscriure-us-hi fins al 8 de març!).

Un any més, Filmin torna a col.laborar en el certamen i sortejarà codis per veure pel·lícules a través de la seva plataforma on-line entre el públic que s’apropi a les projeccions:

— Dilluns 5 de març (18h), l’Espai Jove Garcilaso  projectarà les peces incloses en la categoria Documental.

— Les obres de Ficció es podran veure dimarts 6 de març (19h) al Casal de Joves les Corts, i dimecres 7 de març (19h) a l’Espai Jove Casa Sagnier.

— La projecció dels Videoclips a concurs també es dividirà en dos dies: dijous 8 de març (20h) a l’Espai Jove La Bàscula, i divendres 9 de març (20h) a l’Espai Jove Boca Nord.

— I, finalment, les obres presentades al Concurs “2 minuts en 1 dia” es revelaran a la pantalla de l’Espai Jove La Fontana, diumenge 11 de març (19h).

Per altra banda, des del 2 de març, es programen als equipaments organitzadors tallers de creació d’un curtmetratge col·lectiu amb Smartphone, d’experimentació lumínica i sonora, d’edició d’un videoclip… així com espectacles audiovisuals, cine-fòrums i passis de diversos curs. Consulteu-ne tots els detalls al calendari d’activitats del festival.

La cloenda i lliurament de premis del Barcelona VisualSound 2018 se celebrarà el divendres 16 de març (19h) a l’Espai Jove La Bàscula.

L’acte estarà dinamitzat per alumnat de l’IES Mare de Déu de La Mercè i el grup de teatre crític Nòmades.

Us hi esperem!