L'Espai Jove Palau Alòs fa 10 anys!

05/10/2021 - 11:27

L’espai organitza diverses activitats llarg del mes d’octubre per celebrar l'aniversari.

Per commemorar l’aniversari s’han programat un conjunt d'activitats que remarquen el caràcter de participació comunitària i de cultura urbana i multicultural que sempre han estat els segells d’identitat del Palau.

Al llarg d’aquests deu anys, l’Espai Jove Palau Alòs s’ha convertit en un en un espai referent per a la gent jove, un punt de trobada on formar-se, aprendre, divertir-se i compartir experiències en el temps d’oci.

L’Espai Jove Palau Alòs va obrir les seves portes al 2011 com a Casal de Joves, després de la rehabilitació realitzada a l’edifici per tal que acollís tres equipaments per usos socials del barri.

Està situat en una finca d’origen medieval que es va anar conformant a partir de l’agrupació de diferents immobles. Al llarg del segle XX va tenir diversos usos privats, l’últim dels quals va ser el d’acollir la seu de la Penya Cultural Barcelonesa fins la rehabilitació que el va retornar a la funció social.

PROGRAMACIÓ ESPECIAL

El divendres 15 d’octubre, es farà una jornada festiva que girarà al voltant d’una festa a la Plaça del Pou de la Figuera, l’espai exterior natural de l’equipament. Amb el títol “Olimpiades al Pou” hi tindran lloc diverses atraccions d’inflables, un stand del PIJ Ciutat Vella i moltes sorpreses per a petits i grans. Serà entre les 17h i les 21h i estarà dinamitzada per l’equip del Palau Alòs i el PIJ Ciutat Vella. Inscripcions al Palau Alòs, a l’Instagram de l’equipament o per correu: info@palaualos

El colofó a les activitats del 10è aniversari tindrà lloc el diumenge 24 d’octubre amb una edició especial del festival HOP al POU amb un seguit d’actuacions de cultura urbana on hi trobarem dansa, beatbox, rap i música en directe. Hi participaran:

In the Groove de Jazzbetween
Vulner(h)abilidades de Mujercitas Crew
Animals de Skin Signals Company
Hop Volcà especial SON15

Per finalitzar, arribarà el plat fort del vespre amb rap en català d’‘El Noi de Tona’ i amb un dels grups de Ciutat Vella amb més projecció exterior  D’Moors, que han estat molt vinculats al a l’Epai Jove Palau Alòs.

Informació i reserva d’ entrades a l’enllaç de l’Instagram del Palau Alòs (@palaualos) i a la pàgina web.