Molt més que tallers per a joves de 12 a 20 anys!

Salut emocional. Als Punts "Aquí t'escoltem" pots apuntar-te ja a tallers de rap, twerk, ràdio, sexualitat, defensa personal... i conèixer-te millor a tu mateix/a en un espai compartit.

 

Ja tens aquí les noves propostes de tallers i activitats grupals dels Punts Aquí t’escoltem (ATE) per aquest hivern!

Si et vols conèixer millor, ser tu mateix/a i compartir experiències amb altres joves, alhora que aprens i gaudeixes del teatre, el ball, els audiovisuals, el rap… Apunta’t!

Per a més informació sobre les activitats, per inscriure’t… o per parlar de situacions personals de manera confidencial, adreça’t al Punt ATE que més t’interessi (consulta aquí les seves dades de contacte)!

 

ESPAI JOVE GARCILASO (ATE Garcilaso: 652 798 816)

Sex game | Dilluns 8/01, 05/02 i 05/03, de 18 a 20h

Preguntes… confessions… proves… vols parlar sobre sexualitat amb gent de la teva edat?

—  Moviment i emoció | Dimecres, de 18 a 20 h

Un cos que salta, gira, es retorça… què puc fer amb ell? Per a nois i noies que tinguin inquietuds, ganes i curiositat per aprofundir en el moviment i la dansa, i experimentar les emocions que produeixen, mitjançant les accions físiques i la recerca personal.

—  Parlem clar / Parlem queerDijous 18/01, 22/02 i 15/03, de 18 a 20h

Un espai íntim de tertúlia per parlar sobre diversitat sexual, el propi cos, l’estima, els estereotips… Un grup de suport, conversa per compartir necessitats, inquietuds…

 

ESPAI JOVE LES BASSES  (ATE Les Basses: 652 798 791)

—  Cinema a l’escenari | Dimarts, a les 17.30h

PIJ, JIP i ATE et convidem l’últim dimarts de cada mes a l’auditori a veure una pel·lícula, menjar crispetes i compartir impressions. T’animes? Vine, també pots proposar la teva pel·lícula preferida!

—  Actua i comparteix | Dimecres, de 17.30 a 19.30h

Mitjançant dinàmiques de teatre social tractarem els temes que interessen als joves de Nou Barris, perdrem la vergonya i aprofitarem per conèixer-nos més a nosaltres mateixos/es.

—  Els nostres culs, les nostres normes | Dijous, de 17.30 a 19.30h

Mitjançant moviments corporals de twerk aprofundirem en l’autoconeixement del nostre cos i les nostres emocions. Tenir el control dels nostres cossos i de la nostra sexualitat no és un crim, és una revolució. Donem-li una volta al twerk i revelem-nos contra el masclisme a ritme de Booty Dance.

 

ESPAI D’ADOLESCENTS JOVECARDÍ (ATE Les Corts: 619 025 509)

Rap | Dilluns, de 18 a 19.30h 

Expressa el que sents i el que penses rapejant, i aprèn a compondre les teves pròpies cançons.

— Defensa personal | Dimarts, de 18 a 19.30h

I tu, com et defenses per la vida? Aprenem a defensar-nos i a guanyar seguretat.

— Punt crític – No em critikis | Dimecres, de 16.30 a 18h

Grup de reflexió, tertúlia i creació de projectes.

Teatre | Dijous, de 18 a 20h

Vine a gaudir de l’expressió corporal i emocional, i de la creació de personatges al Centre Cívic Tomasa Cuevas.

 

ESPAI JOVE LA FONTANA (ATE La Fontana: 630 130 979)

“Entre noies” | Dimarts, de 18 a 19.30h

Taller per a noies de 14 a 18 anys. Amb diferents activitats manuals i corporals, treballarem les relacions amb els nostres iguals, sexualitat i autoimatge. I també farem una activitat trimestral en grup!

— Ràdio | Dimecres, de 18 a 19.30h

T’agradaria aprendre com funciona una ràdio i fer els teus primers passos per crear un programa? Aquest taller conjunt de l’Espai Jove La Fontana i l’Aquí t’Escoltem és ideal per a tu.

 

CASAL DE JOVES CASA SAGNIER (ATE Casa Sagnier: 648 076 073)

— “Entre noies” | Dilluns, de 18 a 19.30h

Tens dubtes sobre menstruació, sexualitat, relacions de parella, amistat, salut…? Vols compartir experiències amb altres noies (de 13 a 20 anys) com tu?

— Crea un curt! | Dijous, de 17.30 a 19h

Si tens ganes de fer un curt explicant les teves vivències, a partir de temes del teu interès, i afegint un punt crític, aquest és el teu espai! Per a joves de 12 a 18 anys.

 

AQUÍ T’ESCOLTEM SANT MARTÍ (ATE Can Felipa: 660 632 359)

— Dóna-li la volta al twerk | Dilluns, de 17.30 a 19.30h

Al Casal de Joves Poblenou Can Ricart, podràs sentir-te lliure i treure els prejudicis i tabús en relació amb aquest ball. Reflexionarem i generarem espais d’intercanvi sobre temes de gènere i classe. Allibera’t i celebra el teu cos a través del twerk!

—  “Entre noies” – Mima’t i estima’t | Dimarts (quinzenal), de 17.30 a 19h

Et ve de gust trobar un espai per a tu, per relacionar-te amb altres noies del barri i on poder compartir experiències? ATE i APC donarem resposta als teus interessos i trobaràs un espai de confiança, on et coneixeràs millor i et podràs sentir més segura de tu mateixa! Al Casal de Joves Poblenou Can Ricart.

— Creació escènica jove Dimecres, de 18 a 20h

ATE i CC Can Felipa busquen joves d’entre 14 i 17 anys amb esperit crític i coses a dir per tal de crear juntes! Aprendrem tècniques i llenguatges teatrals en un ambient lliure i creatiu.