Nova formació per a associacions juvenils: "Construïm la imatge corporativa de l'entitat!"

Associacionisme. Els dies 12 i 14 de novembre, el Casal de Joves Guineueta acull un cicle de dues sessions on es donaran a conèixer els elements gràfics principals i on es començarà a dibuixar les bases per desenvolupar el manual d'estil de la pròpia associació.

 

A la xarxa, diàriament es mou un gran volum d’informació i, com a entitats, cal treballar per reforçar els missatges que s’emeten perquè no passin desapercebuts entre el propi públic.

Una de les maneres per fer-ho és dissenyant la identitat corporativa de l’organització, ajudant així a crear, unificar i desenvolupar la comunicació des d’una dimensió interna i externa.

Per aquest motiu, el CRAJ (Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona) ofereix la formació “Construïm la imatge corporativa de l’entitat” al Casal de Joves Guineueta (Plaça Ca n’Ensenya, 4).

Les places són gratuïtes i limitades, per això cal inscriure’s-hi en línia prèviament*.

El CRAJ recomana que assisteixi a la formació més d’una persona representant de l’entitat perquè puguin treballar plegades les dinàmiques pràctiques i els següents conceptes:

Dilluns 12 de novembre, de 18.30 a 20.30h
La imatge corporativa, coneguem els elements gràfics!

Quina és la diferència entre la identitat corporativa i la imatge corporativa? Aprenem-ho i comencem a dissenyar o a millorar el nom de l’associació, el logo, la tipografia, l’ús dels colors i l’ús de les imatges.

Dimecres 14 de novembre, de 18.30 a 20.30h
La construcció del manual corporatiu de l’entitat

Com recollim la informació relativa a la imatge corporativa de l’associació? Detallem les normes de disseny o d’escriptura que apareixeran al manual d’estil gràfic, digital, de redacció o d’estil d’ús!

 

* Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura, cal que ho feu constar al formulari d’inscripció.

** Per a més informació, contacteu amb el CRAJ a través del correu electrònic comunicacio@crajbcn.cat o bé trucant al telèfon 932 655 217.