Noves activitats virtuals dins del cicle "La Joventut no s’atura!"

Joves. El cicle d’activitats virtuals "La Joventut no s’atura!" tanca amb més de 3.500 visualitzacions i nova proposta d’activitats sobre preinscripcions a estudis postobligatoris i l’ús que fan els i les joves de les pantalles!

Després de dues intenses setmanes de profitoses trobades virtuals amb els i les joves, el cicle “La joventut no s’atura!” va tancar el passat divendres 15 de maig amb més de 3.500 visualitzacions, de les quals 1.290 van ser en directe.

Les activitats van tractar des de qüestions informatives, com els expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO), la declaració de la renda, què fer un cop acabada l’ESO o el Batxillerat o com preparar les proves d’accés a la universitat (PAU), fins a converses amb professionals de la psicologia i expertes sobre la por, l’amor i els neguits més freqüents entorn el confinament en l’adolescència.

Si us heu quedat amb algun dubte, voleu reviure o simplement descobrir les sessions que van tenir lloc, les teniu totes al Twitter de Joventut:

Com no podria ser d’altra manera, la creació juvenil també va tenir el seu espai dins del cicle virtual:

  • D’una banda, el concurs “2 minuts en 1 dia confinat” del Festival Barcelona VisualSound. Ja finalitzat, el certamen ha anunciat la seva obra guanyadora: “Pla de desconfinament” d’Eloi Rodés, un jove creador de Barcelona de només 16 anys, que ha aconseguit el vot favorable del públic i jurat i ha estat premiat amb un abonament anual a la plataforma Filmin. Si voleu gaudir d’aquesta i de la resta de les 14 obres que van participar al concurs, les trobareu totes al Youtube del Barcelona VisualSound!
  • Per la seva banda el concurs #ATEconfinART, de creació i expressió multidisciplinar sobre les emocions que vivim durant el confinament, segueix obert i ha ampliat el termini de participació fins al 24 de maig! Tota la informació sobre com participar la trobareu a l’Instagram de Joventut.

Noves activitats virtuals per tancar el mes de maig. La joventut no s’atura!

Després de la bona acollida de les d’activitats virtuals, tancarem aquest mes de maig amb dues noves trobades virtuals a través del Twitter de Joventut i anunciant el desenllaç del concurs #ATEconfinART.

Així, el proper divendres 22 de maig a les 12 h els serveis infoJOVE de Barcelona ens explicaran en directe i amb detall tot el què cal saber sobre les ja en marxa preinscripcions a estudis postobligatoris.

Si l’any vinent voleu cursar batxillerat, un CFGM o un CFGS, estudis d’arts plàstiques o disseny o ensenyaments esportius, no us perdeu l’activitat “PREPARA’T PER A LES PREINSCRIPCIONS D’ESTUDIS POSTOBLIGATORIS”!

A més, dimarts 26 de maig a les 18 h, des del Servei per a Adolescents i Famílies (SAIF) ens proposen la trobada “CONVERSEM SOBRE LES PANTALLES, amb Jordi Bernabeu” (psicòleg i educador social especialitzat en la intervenció en drogues i abusos de les TIC en joves i adolescents).

Les sessions estan obertes a la vostra participació! Deixeu els vostres comentaris i preguntes i les respondrem al final de cada taller.

Si no us voleu perdre cap de les nostres activitats ni d’altres recursos i informacions que, com a joves, us interessen: subscriviu-vos als nostres butlletins digitals!