Quins equipaments i serveis juvenils tanquen a l'agost?

Joventut. L'Oficina Jove de Calàbria i dues sales d'estudi restaran obertes a l'agost, per oferir-te un espai amb aire condicionat on resoldre dubtes, tramitar carnets amb avantatges per a joves i/o concentrar-te en l'estudi i la lectura.

Els i les professionals dels equipaments i serveis juvenils, desprès d’un engrescador curs treballant braç a braç amb i per a joves de Barcelona, “baixen la persiana” a l’agost amb la total i ferma intenció de gaudir d’unes reparadores vacances fins al 2 de setembre*.

A la platja i a la muntanya (o tranquil·lament a casa seva), estaran dispersats, fent salut i aprofitant el seu temps lliure els equips de:

Qui “quedarà” doncs treballant a Barcelona? 

Al peu del canó, amb pantalons curts i un somriure, a l’agost seguiran atenent-te des de:

L’Oficina Jove de Calàbria

Fes-los una visita si tens dubtes sobre recerca de feina o pis, itineraris d’estudis, estades a l’estranger, opcions d’oci, alternatives per fer voluntariat… A més, també hi podràs tramitar carnets amb descomptes i avantatges per a joves, com el carnet d’alberguista, el d’estudiant (ISIC) i el Carnet Jove.

Dues sales d’estudi

Aprofita les següents sales si busques un racó fresquet on estudiar exàmens de setembre, preparar oposicions, fer treballs, concentrar-te en la lectura…:

__________________________________________
* Alerta! Alguns equipaments i serveis no estaran disponibles els darrers dies de juliol, ja que estaran fent treball de tancament de curs i preparant la seva tornada al setembre. Consulta els enllaços per a més informació.