S'anuncien novetats a les sales d'estudi de Barcelona

Formació. Adequant-se a la demanda dels i les joves, el servei de sales d'estudi de Barcelona adapta els seus horaris d'obertura i dóna la benvinguda un nou espai al districte de Les Corts.

 

A partir del proper dilluns 18 de març arriben canvis a les sales d’estudi que t’ofereix el Departament de Joventut, en conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la col·laboració dels Districtes de la ciutat:

Es modifica el seu horari habitual, ajustant-lo a la demanda

  • Els espais d’estudi estaran disponibles de dilluns a dijous de 21 a 0h (enlloc d’obrir com fins ara de 21 a 1h de dilluns a divendres).
  • A més, com a novetat i per tal de complementar els horaris de les biblioteques on s’ubiquen, es podrà accedir també els diumenges a dues salesVapor Vell (a Sants-Montjuïc) i Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte (a l’Eixample).
  • No patiu! Els grups de conversa i d’intercanvi d’idiomes (de francès, anglès, alemany…) que es reuneixen a les sales no patiran canvis.

S’obre una nova sala d’estudi a Les Corts

  • El servei de sales de Joventut s’amplia amb la incorporació d’una sala dins la Biblioteca Montserrat Abelló (C. Comtes de Bell-lloc, 192-200).
  • Així, els i les joves disposen de 8 sales a 8 districtes de la ciutat (i, a més, el Departament de Joventut preveu habilitar properament una sala més al districte de Nou Barris, i una altra a Ciutat Vella, el proper any).

La sala d’estudi Garcilaso s’obrirà de manera puntual

  • Enlloc d’obrir tot l’any, aquesta sala situada a Sant Andreu s’habilitarà especialment com a reforç durant el període d’examens de maig i juny i el cap de setmana previ a les PAU, dates en què, en motiu de l’augment d’ús per part dels i les estudiants, s’amplia significativament el conjunt de sales a tota la ciutat (arribant a la trentena, sense comptar amb el llarg llistat de sales d’estudi de les universitats, biblioteques…!).