Sessió informativa sobre les Subvencions municipals 2020 de l’Ajuntament de Barcelona

Subvencions. Entre el 2 i el 30 gener es podran presentar sol·licituds per a la convocatòria de subvencions. Si tens dubtes sobre com presentar els teus projectes, activitats o serveis de districte o ciutat, compta amb el CRAJ!

Amb motiu de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2020, el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza una sessió informativa per parlar dels canvis i les novetats de la convocatòria així com per oferir consells a l’hora de redactar i presentar els projectes.

A més, al final de la sessió es dedicarà una estona a la resolució de dubtes sobre el certificat digital, ja que enguany el tràmit només es podrà fer telemàticament.

A càrrec d’una persona assessora tècnica del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i l’assessora de finançament associatiu del CRAJ, l’activitat tindrà lloc dijous 16 de gener a les 18h a l’Espai Jove La Fontana (C. Gran de Gràcia, 190-192).

Les inscripcions, gratuïtes i limitades, es poden fer a través d’aquest formulari en línia.

Per a qualsevol dubte sobre la sessió, no dubteu en contactar amb el CRAJ (Tel. 932 655 217. A/e: assessoraments@crajbcn.cat).

Recordeu que el període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2020 estarà comprès entre els dies 2 i 30 gener de 2020!