Si has fet una estada a l'estranger, participa al "Jo al món"!

Mobilitat internacional. Amb un passi Interrail, una inscripció gratuïta per fer l'examen d’anglès APTIS i una càmera esportiva en joc, el concurs obre una nova convocatòria amb la voluntat de premiar experiències transformadores de joves a l'estranger.

L’Assessoria de Mobilitat internacional convoca el Concurs “Jo al món”, un certamen que porta 4 edicions compartint i premiant experiències de joves que han fet una estada transformadora a l’estranger ja sigui per estudiar, treballar, fer pràctiques o un voluntariat.

Com a novetat, el concurs accepta enguany experiències d’estades més breus (com són els intercanvis juvenils), així com la participació de menors d’edat, i avança la seva obertura, ampliant notablement el termini d’inscripció (en anteriors edicions, es convocava d’octubre a novembre, en el marc de la campanya “De BCN al món”).

Com hi pots participar?

Si tens entre 16 i 35 anys, i has viscut una experiència de mobilitat internacional de 10 dies com a mínim, anima’t a participar al “Jo al món”!

Només has d’enviar un vídeo (d’entre 1 i 2 minuts de durada) o un escrit breu (acompanyat de 3 a 5 imatges), explicant la teva estada, com podrien fer-la també altres joves, compartint consells per viure al país o ciutat on has estat, què has après, com t’ha canviat aquesta experiència…

A banda del vídeo o l’escrit, hauràs de contribuir al mapa col·laboratiu que està preparant l’Assessoria, amb entre 1 i 5 recomanacions de la teva pròpia collita.

Posa el teu gra de sorra per ampliar aquest mapa en què es compartiran els vostres indrets o racons especials del lloc on heu viscut, les activitats més interessants a fer, els locals on fer un beure, on viure la cultura de prop… i tots aquells espais peculiars que voleu compartir amb altres joves!

Inscriu-te abans del 6 d’octubre!

Per participar al concurs cal omplir el formulari d’inscripció abans de les 23.59h del 6 d’octubre del 2019.

El formulari et permetrà adjuntar el vídeo o l’escrit amb les imatges a concurs, així com la teva contribució o contribucions al mapa col·laboratiu.

No oblidis que, com s’indica a les bases completes del concurs, és necessari que:

Tres premis per a tres finalistes

En fer la inscripció, et preguntaran les teves preferències entre els suculents guardons ofertats enguany. Indica-hi, per ordre, quin d’ells voldries rebre en cas de ser finalista (en primer lloc, segon i tercer):

Selecció i anunci de les obres guanyadores

Per punts, un jurat format per l’equip de l’Assessoria de Mobilitat internacional, les responsables de l’Àrea Comunicació del Sistema Integral d’Informació Juvenil de Barcelona i la coordinació del servei valoraran les obres rebudes en funció dels següents criteris:

  • Com plasmen l’impacte de l’experiència viscuda a l’estranger.
  • La seva originalitat i format estètic i estilístic.
  • La qualitat i quantitat de les contribucions aportades al mapa col·laboratiu.

Les tres obres guanyadores s’escolliran de forma consensuada, i s’anunciaran públicament entre el 14 i 18 d’octubre al Facebook de l’Assessoria, amb l’etiqueta #JoAlMón.