Si vols fer de l'esport la teva feina, mou-te! Coneix el sector i les ofertes laborals que t'ofereix

Treball. El 26 de novembre, joves i professionals de l'esport compartiran un espai de trobada on intercanviaran coneixement sobre el sector. Si curses o has cursat estudis vinculats a les activitats físiques i esportives, no hi pots faltar!

Els i les joves de Barcelona disposeu d’un servei d’assessorament laboral del Departament de Joventut que atén les vostres consultes des dels Punts InfoJOVE de la ciutat.

Entre les preguntes rebudes, es reiteren freqüentment les demandes sobre com accedir a una feina en el sector esportiu. Per donar-vos resposta i per tercer any, l’equip d’assessores organitza de nou la jornada “Mou-te! Fes de l’esport la teva feina”, en col·laboració amb el Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves.

La trobada tindrà lloc el dimarts 26 de novembre de 10.30 a 14.30h a l’Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190-192), i es dirigirà especialment a estudiants i titulats/ades de cicles formatius i graus vinculats a les activitats físiques i esportives.

En els darrers anys, la iniciativa ha despertat l’interès de 450 joves. Enguany, la quinzena d’entitats i institucions esportives convidades a l’acte esperen l’assistència de 200 estudiants*.

OBJECTIU

L’activitat s’idea en coherència amb el Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat, el qual especifica com una de les seves mesures, l’organització d’actes de trobada en clau sectorial, que ajudin a promoure la formació i la capacitació professional, i l’ocupació i la contractació juvenil.

Amb aquesta voluntat, la jornada permet als i les joves:

— Descobrir les oportunitats laborals que ofereix l’esport a la ciutat de Barcelona.
— Conèixer de manera directa les principals empreses del sector i els seus circuits d’inserció i de transició formació-ocupació.

PROGRAMA

A les 10.30h, es donarà la benvinguda als i les assistents* amb una breu presentació de l’esdeveniment que inclourà les següents conferències de persones expertes:

CONDICIONS I REQUISITS PER TREBALLAR AL MÓN DE L’ESPORT”

“ESPORT I RELACIONS LABORALS”

— “MIRADA GLOBAL DEL SECTOR, SORTIDES PROFESSIONALS I NOVES TENDÈNCIES”

“PARLEM AMB UN PROFESSIONAL”

“COMPETÈNCIES PROFESSIONALS EN EL SECTOR ESPORTIU”

“COACHING I VALORS A L’ESPORT”

La jornada clourà amb un espai de networking d’entitats i empreses, amb la participació, entre d’altres, de representants de:

* L’aforament és limitat. Ja que no es podrà reservar entrades, es prega puntualitat als i les joves interessades en assistir a la jornada.