S'obren les inscripcions a la #GimKchallenge 2018!

Adolescents. Reuniu-vos un equip de 3 a 4 amics/gues, d'entre 14 i 17 anys. ¡Formalitzeu la inscripció i ja estareu preparats/ades per enfrontar-vos a la gran gimcana per a adolescents de Barcelona!

A l’abril, Barcelona serà “envaïda” per equips d’adolescents que participaran en la 2a edició de la #GimKchallenge!

Tot descobrint espais dels seus propis Districtes, es divertiran superant reptes que posaran en dubte rumors i estereotips sobre els seus veïns i les veïnes d’altres orígens culturals.

El joc finalitzarà amb una gran festa final que reunirà tots els i les participants, el 20 d’abril a l’Espai Jove La Fontana (Gràcia).

Les inscripcions a la #GimKchallenge ja estan obertes! Sumeu-vos-hi!

 

Què heu de fer per inscriure-us a la gimcana?

— Per participar-hi heu de tenir entre 14 i 17 anys en el moment de formalitzar la inscripció.

— Cal que reuniu un equip de 3 o 4 participants.

— Podeu formalitzar la inscripció del 3 al 19 d’abril (penúltim dia de la gimcana), però és recomanable que ho feu quan abans millor per poder realitzar totes les proves tranquil·lament.

Així doncs, no perdeu temps!

Preinscriu-vos-hi ja amb el vostre equip a través d‘aquest formulari en líniadescarregueu-vos el formulari d’autorització. Imprimiu-ne una còpia per a cada membre del grup, i doneu-lo als vostres representants legals perquè l’omplin i signin degudament.

A partir d’aquí, ja podeu assegurar-vos la participació fent els següents passos:

1r.

Lliureu les autoritzacions de tot l’equip a l’espai del vostre Districte que més us convingui d’entre el llistat de Punts d’inscripció.

En aquest moment (una vegada es comprovi que tot és correcte), us facilitaran el vostre Passaport de reptes de la #GimKchallenge, entre d’altre material.

2n.

Rebreu per correu el Llibret de reptes que haureu de superar al vostre districte.

Llegiu-lo amb atenció! Veureu que s’hi especifiquen els detalls de les proves, i on i quan heu d’anar a fer-les.

Tot i que podreu consultar el document des del vostre mòbil, potser us resulta més còmode imprimir-lo i portar-lo a sobre a l’hora de fer els reptes… Vosaltres mateixos/es!

3r.

A partir del 9 d’abril, comença el termini per fer les proves de la #GimKchallenge!

Com s’indica en el Llibret de reptes, podeu realitzar-les fins al 19 d’abril (Alerta! No totes les proves es poden fer tots els dies: us heu de planificar bé!).

Recordeu dues coses, porteu a cadascuna de les proves el Passaport -doncs l’organització us l’anirà segellant cada cop que supereu un repte- i, sobretot, enfronteu les proves amb tota la bona energia i amb ganes de “petar-ho”!

Endavant!

Atreviu-vos a combatre rumors i prejudicis!

Aquells equips que aconseguiu tots els segells tindreu reservada una entrada exclusiva per assistir a la festa de cloenda. Els grups que no acabeu les proves, quedareu en llista d’espera i hi podreu accedir segons l’aforament.

Per a més informació, consulteu la Normativa de la #GimKchallenge 2018.