Suspesos els Festivals Barcelona VisualSound i Rough Diamonds per la Covid-19

12/03/2020 - 17:07

Covid-19. La decisió forma part de les mesures de l’Ajuntament de Barcelona per contenir l’expansió del Covid-19, i se sumen al tancament de diversos equipaments municipals (inclosos els espais joves), a partir del 14 de març, i inicialment durant 15 dies.

Coincidint amb l’activació en fase d’alerta del Pla específic municipal per a risc sanitari i amb l’objectiu de contenir l’expansió de la Covid-19 i protegir les persones més vulnerables, queden suspesos el Festival Barcelona VisualSound i el festival Rough Diamonds.

Quant al Barcelona VisualSound, la suspensió afecta tant al programa d’activitats i cloenda del festival com a la competició i el concurs “2 minuts en 1 dia”.

Lamentem les molèsties que aquest fet pugui ocasionar als i les participants. Tant bon punt la situació ho permeti, s’estudiaran noves maneres de tornar a programar les activitats previstes.

D’altra banda, a partir de dissabte, 14 de març, i inicialment durant 15 dies, es tancaran diversos equipaments municipals, com els espais joves, centres esportius, centres cívics, casals de barri i biblioteques.

Pots consultar totes les mesures preses per contenir el coronavirus a través d’aquest enllaç.