Temporalment, el CIAJ atendrà des del Punt de Defensa dels Drets Laborals de Ciutat Vella

Obres. A causa d'importants obres de millora a les seves instal·lacions, l'equip d'informadores juvenils del CIAJ atendrà presencialment des del Punt ubicat a la plaça Salvador Seguí, a partir del 21 de gener fins a mitjans de març.

Al setembre, el CIAJ (Centre d’Informació i Assessorament per a Joves) va patir nombrosos desperfectes a causa dels forts aiguats que van caure a la ciutat, i que també van afectar molts altres locals del barri del Raval.

Fins a dia d’avui, el CIAJ ha pogut mantenir les seves instal·lacions obertes al públic, però, per tal de solucionar de manera definitiva les greus afectacions i així oferir un servei de qualitat, es veu obligat a tancar les seves portes per realitzar obres de millora a partir del dilluns 14 de gener fins al 14 de març, previsiblement.

En aquestes dates, les activitats i els serveis d’assessoria que acull el centre queden suspesos.

Tot i així, el CIAJ no deixarà d’atendre les teves consultes ni d’oferir-te el servei de tramitació de carnets d’alberguista, estudiant internacional, professor internacional i jove internacional.

Ho farà a a partir del dilluns 21 de gener des d’un altre equipament a pocs metres de distància: el Punt de Defensa dels Drets Laborals de Ciutat Vella (ubicat a la plaça Salvador Seguí, 16-17, davant de la Filmoteca de Catalunya).

― Horaris d’atenció del CIAJ durant les obres

Gràcies a l’amabilitat del personal del Punt, si tens dubtes sobre treball, formació, associacionisme, habitatge, cultura, esports, oci i lleure, salut, voluntariat… pots apropar-te a aquesta nova ubicació en el següent horari:

Dilluns, dimarts i divendres de 10 a 14h
De dilluns a dijous de 16 a 20h

L’equip d’informadores juvenils del CIAJ t’hi espera!

I recorda: pots trobar-les també per telèfon (934 422 939), correu electrònic (ciaj@bcn.cat) i Whatsapp (662 333 350)!

El CIAJ forma part de la gran família de Punts infoJOVE de Barcelona. No deixis de descobrir-los per aprofitar tot el que t’ofereixen, ben a prop teu!