Tens ganes d'estiu? Apunta’t a les activitats "100% estiu adolescent"!

08/06/2021 - 13:42

Adolescents. Gaudeix plenament l’estiu amb un munt d’activitats gratuïtes per a nois i noies de 12 a 18 anys. Lúdiques, esportives, educatives, culturals... Tria les que vols fer, i prepara’t per passar-ho més que bé!

Tornen les activitats “100% estiu adolescent”, més de 100 propostes adreçades específicament a nois i noies de 12 a 18 anys!

Totes elles s’oferiran als diferents barris de la ciutat entre el 28 de juny i finals d’agost, gratuïtament i respectant les restriccions i normatives sanitàries vigents per a la contenció de la covid-19.


Una àmplia oferta, equitativa i inclusiva

A quines activitats et pots apuntar? Tens una gran varietat d’opcions de qualitat, tant en format presencial com virtual.

Per exemple, entre els mesos de juny i juliol, pots participar en un munt de tallers de dibuix de manga, microrelats, edició de vídeo, teatre i graffitis comunitaris; jocs de taula i de rol, videojocs, softcombat, vòlei i ioga, boxa, criquet i escacs; trobades de micro obert; espais de reflexió sobre el propi cos, la sexualitat i la gestió afectiva i emocional; recollides d’aliments i sortides fotogràfiques; afrobeat, body percussion, K-Pop i batucades; conversa en anglès… i fins i tot un “escape room” a l’exterior!

I això no és tot! Al mes d’agost, després de la bona rebuda l’any anterior, podràs sumar-te de nou a divertides masterclasses de dansa: hip hop, bollywood, sexy style, dance hall, body percussion, K-pop, commercial dance…

  • Tingues en compte que algunes activitats requereixen INSCRIPCIÓ PRÈVIA i que, si ets menor d’edat, necessitaràs adjuntar l’autorització paterna, materna o del teu tutor legal, per fer la reserva de plaça.

Per a qualsevol dubte o consulta, ens trobaràs a activitatsjoventut@bcn.cat.


Recursos pedagògics i emocionals per al monitoratge

Per tal d’acompanyar els monitors i monitores del lleure, i oferir-los recursos pràctics per portar a terme la seva tasca, al 2020 es va elaborar la “Guia de suport i orientacions pedagògiques” i la “Guia de recomanacions i recursos per a la gestió i acompanyament emocional de la infància i l’adolescència en espais educatius i de lleure”.

Davant els nous reptes i oportunitats que planteja aquest estiu 2021, els seus coautors han actualitzat ambdós documents i en parlaran durant la taula rodona “Per un estiu d’oportunitatS” (el 15 de juny, a les 17 h).


Equipaments i serveis juvenils oberts durant l’estiu

Recorda que els equipaments i serveis per a joves de Barcelona seguim oberts de bat a bat fins a finals de juliol.

Així que, ja ho saps, els i les professionals dels Espais Joves, les sales d’estudi, els serveis infoJOVE de Barcelona, l’Aquí t’escoltem… seguim bolcats a la teva disposició fins a llavors, i, de nou, a la nostra tornada de vacances al setembre!