Toques en un grup? Us volem ajudar!

Poble-sec | Marina. Pedrera 3.8 és un programa de suport a grups de música joves del Centre Cultural Albareda i l'Espai Jove La Bàscula.

Pedrera 3.8 és un programa de La Bàscula i el Centre Cultural Albareda, dos equipaments a banda i banda de la muntanya de Montjuïc separats per 3,8 km, que ajuda grups musicals emergents de joves de Sants-Montjuïc a millorar i consolidar el seu projecte musical. Es tracta, evidentment, de promocionar la cantera de grups musicals del districte acompanyant-los en els assajos, la gravació d'un disc i la preparació de concerts en directe, que tindran lloc als dos equipaments. S'hi poden presentar candidatures fins al 25 d'octubre.

Aquest 2019 s’obre per tercera vegada la convocatòria per participar en un programa d’acompanyament a grups musicals emergents vinculats a Sants-Montjuïc, formats per joves de fins a 29 anys (inclosos), que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical. En aquesta edició seran tres els grups que rebran el suport del programa.

El període de recepció de propostes és del 16 de setembre al 25 d’octubre. El procés d’acompanyament tindrà lloc de gener de 2019 a abril 2020. El programa ofereix:

  • Tutoria i assessorament musical per part del productor Miguel Zamarripa.
  • Residència als bucs d’assaig.
  • Pràctica de gravació de maqueta en estudi.
  • Preparació del directe.
  • Formació en comunicació, management i gestió legal i econòmica dins del sector.
  • Actuacions als dos equipaments i possibilitat de ser programats a diferents esdeveniments culturals de Sants-Montjuïc.

El 2017, a la primera edició, va participar del projecte el grup Himalaia [EP enregistrat durant el projecte]. A la segona edició han estat els Lilliputs [videoclip] [Facebook] el grup que ha rebut el suport del Pedrera 3.8.

Bases de la convocatòria
Inscripcions en línia