Torna a Les Basses la jornada d'entitats de formació ocupacional "Vine, tria i forma't"

Formació. 25 entitats seran el proper dimecres 19 de febrer a l'Espai Jove de Nou Barris perquè coneguis recursos formatius gratuïts vinculats a sectors com la construcció, les noves tecnologies, la restauració, els serveis a les persones...

Si tens entre 16 i 35 anys, i estàs cercant una formació professionalitzadora, apropa’t el dimecres 19 de febrer a l’Espai Jove Les Basses.

De les 10.30 a les 13 h, tot passejant per una fira d’entitats de Nou Barris i Barcelona, descobriràs recursos formatius gratuïts del teu interès, als quals et podràs inscriure fàcilment.

Fundesplai, Impulsem, Tastet d’oficis de Roquetes, el Centre Cruïlla, la Fundació Joia, Intermedia, Femarec… seran presents per mostrar-te les seves formacions relacionades amb sectors ben diversos: la seguretat, la construcció, les noves tecnologies, la restauració, els serveis a les persones, entre molts d’altres.

A més, hi trobaràs un espai en què podràs resoldre qualsevol pregunta formativa i laboral que tinguis.

Per exemple, podràs parlar amb el servei de dinamització sociolaboral de Les Basses (organitzador de la trobada) i amb l’equip del Punt infoJOVE Nou Barris, que hi participaran reservant entrades per al proper Saló de l’Ocupació Juvenil, els dies 19 i 20 de març.

Per a més informació sobre la jornada adreça’t a:

  • A/e: dinamitzacio@lesbasses.org | pijnoubarris@bcn.cat
  • Tel. 932 563 602
  • Whatsapp: 681 189 895