Trobada "(Sobre)vivim l'adolescència. Generació Boomer vs Generació Z. Connectem?"

11/05/2022 - 13:55

Joves. El 28 de maig, no perdeu l’oportunitat de gaudir d’una jornada plena d’humor i emoció, amb l’acompanyament de monologuistes, "improshows" i una dinamitzadora espectacular!

El 28 de maig, no perdeu l’oportunitat de gaudir d’una jornada plena d’humor i emoció, amb l’acompanyament de monologuistes, “improshows” i una dinamitzadora espectacular!

L’adolescència ens mira amb rebel·lia i ens desperta totes les pors… Ens agafa desprevingudes, pensant que després d’una infantesa plena d’esforç i dedicació, ja ho tenim tot fet i ens toca gaudir de l’espectacle… Res més lluny de la realitat!

Des d’una mirada experta i alhora amable i divertida, el Centre per a Famílies amb Adolescents organitza per primera vegada una jornada lúdica per conèixer, entendre i gaudir el món de l’adolescència, provar noves idees, estratègies o possibles solucions als dilemes que se us presenten.

La trobada tindrà lloc dissabte 28 de maig de 10 a 14 h, a l’Espai Jove La Fontana.

Apropeu-vos-hi i viureu un espectacle teatral on es donarà vida a les vostres històries com a famílies d’adolescents i s’explorarà les situacions quotidianes per entendre-les des d’una mirada global.

COM SERÀ LA JORNADA?

L’espai està ideat com un espectacle viu i divertit que serveixi, a la vegada, d’assaig col·lectiu per a l’acció real. Alba Florejachs (actriu coneguda per la seva participació en exitoses sèries i programes de televisió), serà l’encarregada de dinamitzar-la, tot ajudant-nos a descobrir l’adolescència amb el seu característic sentit de l’humor.

També ens acompanyaran en el nostre trajecte l’educadora social Sara Desirée Ruiz i NUS Cooperativa, els quals ens endinsaran al meravellós món de l’adolescència més real amb un gran somriure, la complicitat als ulls i un bon farcell d’estratègies per fer front al que vingui.

Poseu l’adolescència en “mode ON” i agafeu-vos fort, que venen corbes. Descobrireu que, malgrat els sotracs, aquesta etapa de la vida pot ser una aventura genial en comptes d’una tortura monumental perquè, repetiu amb mi: “no és personal, és cerebral!”.

PROGRAMA

  • 10 h. Benvinguda per part de Joan R. Riera, Regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb discapacitat
  • 10.10 h. Presentació del Servei per Adolescents i Famílies
  • 10.30 h. “Ja us val” (a càrrec d’Alba Florejachs)
  • 10.45-11.30 h. Monòleg “Adolescència mode ON” (a càrrec de Sara Desirée Ruiz)
  • 11.45-12.15 h. Brunch (a càrrec de la cooperativa Mujeres Pa’lante)
  • 12.15-13.45 h. “I què, i què? Impro-fòrum sobre adolescència” (a càrrec de NUS Cooperativa)
  • 13.45-14 h. Cloenda (a càrrec d’Alba Florejachs)

HI VOLEU PARTICIPAR?

L’activitat és d’entrada gratuïta, i s’adreça a pares, mares i tutors o tutores de joves de 12 a 20 anys.

Per assistir-hi, només cal reservar plaça prèviament mitjançant el formulari d’inscripció.

Durant la jornada s’oferirà un servei de canguratge per a infants de 3 a 12 anys, a càrrec de Tata Inti.

Per a més informació sobre la iniciativa, no dubteu en contactar amb el Servei per Adolescents i Famílies a través del correu electrònic saif@bcn.cat o el telèfon 932 563 560.