Us ajudem a inscriure-us a estudis postobligatoris!

Preinscripcions. Arrenquen les dates de preinscripcions a batxillerat, cicles formatius, PFI... Els serveis infoJOVE us informen i orienten (si us queda algun dubte de darrera hora), i us acompanyen per fer el tràmit de preinscripció.

Si voleu cursar un estudi postobligatori el curs 2020-2021, i us atabaleu amb tantes decisions, amb tantes caselles fent la preinscripció… No esteu sols/es!

Els 21 serveis infoJOVE de Barcelona, juntament amb el Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ), estan a la vostra disposició per escoltar qualsevol pregunta que tingueu i donar-vos un cop de mà, ja sigui:

 • En la tria dels vostres futurs estudis: si us pregunteu si heu escollit bé, si no teniu clar en quin inscriure-us, si no traieu l’entrellat sobre en què consisteixen aquests estudis i quines portes us obren…
 • En fer la preinscripció a l’estudi postobligatori que us interessi (batxillerat, cicles formatius, Programes de Formació i Inserció…). Demaneu cita i, amb acompanyament expert, avançareu, pas a pas, en la tramitació. Deixeu-vos de dubtes sobre el formulari, sobre els materials que heu d’aportar o com funciona el pagament de les taxes…!

Us ajudaran per terra, mar i aire… telemàticament!

Podeu sol·licitar el suport de professionals en la tramitació via telèfon, Whatsapp, correu, Twitter, Instagram i Facebook, fins i tot, mitjançant un taulell virtual. Us donaran cita i atendran, en breu, per trucada o vídeo trucada.

El servei s’oferirà del 25 de maig al 17 de juny. Està especialment adreçat a joves, però està obert a famílies, professionals i centres educatius que ho requereixin.

Els serveis infoJOVE i el CAAJ estan molt pendents de les darreres novetats que es van publicant sobre les preinscripcions a altres estudis postobligatoris com ensenyaments esportius o artístics, escoles d’adults… Si us interessen, no deixeu de preguntar-los sobre ells!

I encara més!

Els equips experts en informació i assessorament juvenil també posen al vostre abast videotutorials per acompanyar-vos en el procés de preinscripció:

Si us queden dubtes sobre la tria d’estudis, a més, us recomanem consultar informació sobre les vostres opcions acadèmiques i altres recursos interessants com tallers online i guies d’estudis, sintetitzats a l’article: “He d’escollir els meus estudis i encara tinc dubtes. I ara què?”.

Contacteu-nos i posem-nos fil a l’agulla!

Un munt de professionals juvenils estan esperant les vostres consultes! Us atendran des del Punt infoJOVE (PIJ) del vostre districte de residència, al contacte genèric dels PIJ a nivell de ciutat, i al CAAJ:

Punts infoJOVE de Barcelona

 • Tel. 662 333 350
 • Whatsapp: 697 436 097
 • C/e: infojove@bcn.cat
  Horari: de ​dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 15 a 17 h, i els divendres de 10 a 15 h
 • A través del Facebook i el Twitter dels PIJ de Barcelona.

Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ)

 • Tel. o Whatsapp: 601 640 795
 • C/e: educaciojove@bcn.cat
  Horari d’atenció: de ​dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 15 a 17 h, i els divendres de 10 a 15 h
 • Orientadora virtual
 • Facebook del CAAJ