Viu les finals de l’Embrió i del Brot els dies 5 i 6 de maig!

27/04/2017 - 19:56

Cultura. El 5 de maig, gaudeix de les actuacions dels més júniors del certamen de bandes novells, a l'Espai Jove Garcilaso. I l'endemà, reserva energies per la gran final del Brot a Les Basses!

 

Després de sis semifinals i més de vint directes, arriben les grans finals de la 7a edició del Brot!

El pròxim divendres 5 de maig, podràs gaudir de les actuacions dels més júniors a la final de la categoria Embrió, que tindrà lloc a l’Espai Jove Garcilaso, a partir de les 20h.

Cinc bandes es deixaran la pell sobre l’escenari per mostrar el seu talent musical i fer-se amb el primer lloc. Seran:

– On Stage

– Overload

– Vespa

– Sloopy Joe

– Omega

I després de vibrar amb la final dels i les més joves, no et perdis la final del Brot, que se celebrarà el 6 de maig a l’Espai Jove Les Basses!

A partir de les 21h, podràs escoltar i votar els directes de:

– Delighters

– Krimson Piper

– Ominira

– The Artichokes

– Strangers

– Djrnds

El jurat del Premi Embrió estarà format per Andrea Romanos (coordinadora de projectes digitals d’Enderrock), David Lázaro (músic, productor musical i audiovisual, i representant de Belén Aguilera “La Voz”), i David Morell (soci de la revista MondoSonoro).

El jurat del Premi Brot estarà conformat també per Andrea Romanos i David Morell, als quals se sumarà Adrián Adán (músic d’Ice Crime, grup guanyador del premi jurat del Brot 2016).

Com a novetat d’aquesta edició, el concurs comptarà amb 4 premis en metàl·lic per a cada categoria (Brot i Embrió). El premi del públic, dotat amb 250€, i el del jurat, que aquest any s’ha incrementat fins a 1.500€ i quedarà repartit de la següent manera: 1.000€ per al primer premi, 300 per al segon i 200 per al tercer.

A més a més, els finalistes del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final.

 

La música t’espera a les grans finals del Brot 2017!