Assessoria laboral

Assessoria laboral

Tens fins a 35 anys i busques feina?

Vols reorientar-te professionalment?

Tens dubtes laborals o conflictes amb la teva empresa?

Compta amb l'Assessoria laboral per a joves!

Es tracta d'un espai proper i especialitzat on pots resoldre dubtes sobre:

  • Recerca de feina: com millorar el currículum vitae i preparar l'entrevista de treball, quines borses de treball hi ha...
  • Recerca de feina o reorientació professional. Es treballen aspectes com la definició dels objectius professionals, les vies on trobar feina, l'elaboració d'eines per a la recerca (currículum, carta de presentació...), el coneixement del món laboral (nous jaciments d'ocupació, sectors amb més i menys oferta...) i l'autoconeixement, entre d'altres.
  • Drets i deures laborals: aspectes legals relacionats amb contractes, comprendre la nòmina, conèixer què estableix el conveni col·lectiu, resoldre dubtes sobre els propis drets sindicals, liquidacions, acomiadaments... Per resoldre dubtes de caràcter fiscal (IRPF...), el més adient és dirigir-se a l'Agència Tributària.

No ho dubtis i demana cita amb l'Assessoria a través dels Punts Joves de Barcelona o a través d’aquest formulari!

Per tal de facilitar-te una informació útil i entenedora, aquest servei d'assessorament també:

  • Imparteix tallers amb especialistes i entitats de referència d'àmbit laboral,  sobre eines i recerca de feina, reorientació professional, sectors específics, i drets i deures laborals.
  • És una de les principals impulsores del Club de la Feina, un servei de suport i acompanyament expert en què et facilitaran l’orientació i les eines que necessites per millorar la teva recerca de feina i la teva ocupabilitat, tenint en compte el context actual.

  • Publica recursos amb informació laboral comprensible: englobant materials expositius, la Guia laboral jove "Coneix els teus drets i deures com a treballador/a"...
  • Braç a braç amb l'Assessoria acadèmica, t'ofereix la possibilitat de participar en les mentories amb professionals "Enllaça" i en les visites "Explora" a empreses i entitats.