infoJOVE Eixample

infoJOVE Barcelona

Activitats informatives

Joves de l'Eixample oferim tot un programa d’activitats: xerrades, exposicions, tallers, jocs, diades, jornades…

Totes elles són gratuïtes, i sovint requereixen inscripció prèvia. Treballem amb diverses temàtiques: treball, formació, habitatge, projectes de mobilitat internacional, salut, voluntariat… qualsevol tema que pugui ser del vostre interès, i si voleu, ens podeu fer la vostra proposta i intentarem elaborar una acció informativa.

Al llarg de l’any participem en cicles i campanyes, en coordinació amb altres Punts Joves de Barcelona, a tall d’exemple:

Trimestralment, oferim xerrades i tallers d’orientació laboral, en el marc del programa Club de la Feina, un servei de suport a la recerca de feina adreçada a joves de 16 a 35 anys, amb l’objectiu de millorar la vostra ocupabilitat.

En aquest sentit, i amb la col·laboració de Barcelona Activa, participem del projecte “Barcelona Treball Joves”, on planifiquem càpsules de capacitació laboral (activitats per millorar el vostre perfil professional, i aprofitar els recursos i les oportunitats que teniu a Barcelona per treballar) i el "Coaching" laboral per a joves, un servei d’acompanyament a mida per part d'un/a "coach" especialista en orientació laboral que us motivarà en la teva recerca de feina, canvi professional o a emprendre un projecte, i resoldrà els dubtes i dificultats que pugueu trobar en el procés.

Entre els mesos de gener i març, la campanya "In-forma’t". Liderada pel Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves, inclou un ampli ventall de propostes d'orientació acadèmica que pretenen donar suport en la tria dels futurs estudis: sessions a càrrec de docents, activitats a demanda per a centres educatius, visites per conèixer "in situ" diferents professions i la formació que requereixen...

Estigueu atents/es a la nostra programació i no deixeu de fer-nos propostes!