infoJOVE Barcelona

Activitats per celebrar l'Orgull LGTBI a Gràcia

21/06/2021 - 15:42 h

Districte de Gràcia

Coincidint amb el 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, entitats de Gràcia organitzen activitats dirigides a totes les edats.

Coincidint amb el 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, entitats de Gràcia organitzen activitats dirigides a totes les edats.

L’Ateneu de Fabricació de Gràcia i l’Espai Jove La Fontana s’han sumat a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb una activitat creativa i espectacle, respectivament.

Taller de Tote Bags

L’Ateneu de Fabricació ha organitzat un taller, centrat en la moda com a vehicle visibilitzador, per crear Tote Bags amb missatges inclusius. Els usuaris tindran total llibertat per expressar-se lliurement i plasmar a la seva manera missatges que donin visibilitat al col·lectiu LGTBI.

Duración: 2h
Dia: 28 de juny
Horari: 10:30-12:30; 12:30-14:30; 16:00-18:00
Nombre d’assistents: 6 per taller
Edad: Totes
Lloc: Ateneu de Fabricació de Gràcia (c. Perill)
Inscripció prèvia obligatòria: afabgracia@bcn.cat

Espectacle a La Fontana

Per altra banda, a l’Espai Jove la Fontana tindran lloc dos espectacles el 25 de juny per reivindicar l’orgull LGTBI: rap de Faggot Hunters i una performance de La Jonka. L’acte serà a les 19 h i per assistir-hi cal reserva prèvia en aquest formulari.

El Dia de l’Orgull

En el Dia Internacional de l’Orgull Lèsbic, Gai, Trans, Bisexual, Intersexual i Queer (LGTBIQ+), es commemoren el fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, coneguda com la revolta Stonewall, on per primera vegada les persones LGTB es van rebel·lar contra la batuda policial al local d’ambient Stonewall Inn i l’atmosfera de repressió social i vulneració de drets viscuda.