infoJOVE Barcelona

Llença't a l'aventura: Estudis superiors a l'estranger

dj., 09/21/2023 - 15:00

Joventut

Entre el 2 d’octubre i el 21 de novembre es durà a terme el Cicle d’estudis a l’estranger a diferents punts de la ciutat. No t'ho perdis!

Entre el 2 d’octubre i el 21 de novembre es durà a terme el Cicle d’estudis a l’estranger a diferents punts de la ciutat. 

Durant el cicle es faran diverses accions informatives des de Joves de Barcelona amb la participació d’altres institucions educatives o serveis d’assessorament en la temàtica com ara Education USA, Projecte Xeix, Programa de beques de la Fundació Amancio Ortega, i el Consolat de Japó, entre d’altres.

A les activitats es parlarà de com fer els tràmits i accedir a estudis i beques a països com França, Regne Unit, Alemanya, Australia, EEUU, Xina, Corea del Sud o Japó!

També hi haurà un espai dedicat a menors i famílies per informar sobre estades per fer des de 4t d’ESO a 1r de batxillerat a l’estranger.

En algunes activitats hi haurà mostres culturals dels països de destí, testimonis que han realitzat estades d’estudis a l’estranger, Late night show o retransmissions en directe des d’altres països…

Aquestes són les activitats programades:

 • Estudis a l’estranger per a menors.
  2 d’octubre a les 18 h, fins les 19.30 h. Espai Jove Casa Sagnier (C. Brusi, 61)
  Si encara ets menor d’edat, aquesta activitat està destinada a joves com tu que tinguin interès en cursar un any o un trimestre de 4t d’ESO o batxillerat a l’estranger.
 • Mobili-TV: Cicle d’Estudis superiors a l’estranger de parla anglesa.
  11 d’octubre a les 10 h, fins les 13 h. Casinet d’Hostagrancs (C. del Rector Triadó, 53)
  El Mobili-TV és una jornada amb format late night show on participaran agents experts en estudis a Austràlia, Regne Unit i EEUU per donar a conèixer a les estudiants de batxillerat o professorat el sistema educatiu de cada país, les possibilitat d’estudis superios (universitat i FP), beques i finançaments, i informació pràctica sobre viure en cada país. A més, hi participaran testimonis per explicar la seva experiència.
 • Mobili-TV: Cicle d’Estudis Superiors a l’estranger de parla NO anglesa.
  18 d’octubre a les 10 h, fins les 13 h. Auditori Espai Jove les Basses (C. Teide, 20)
  Es tracta de la 2a part del Mobili-TV, on es presentarà la informació per a cursar estudis superiors a Canadà, França i Alemanya.
 • Estudis superiors al Japó.
  8 de novembre a les 18 h, fins les 19.30 h. Espai Jove Casa Sagnier (C. Brusi, 61)
  Si et fascina la cultura japonesa, apunta’t a la xerrada on podràs conèixer totes les opcions per realitzar estudis superiors o estades d’idioma al Japó.
 • Estudis superiors a la Xina I (en xinès).
  14 de novembre a les 18 h, fins les 19.30 h. (C. Ausiàs Marc, 60)
  Si tens nacionalitat xinesa i estàs pensant en marxar a la Xina a iniciar o continuar els teus estudis, aquesta activitat és per a tu! T’informarem sobre tot el que necessites saber sobre l’accés al sistema educatiu, ajudes disponibles, entre d’altres.
 • Estudis a Corea del Sud.
  20 de novembre a les 18 h, fins les 19.30 h. (C. Sant Oleguer 6-8)
  T’explicarem com es l’educació a Corea del Sud, les possibles estades d’idioma, beques i tràmits necessaris. A més, l’activitat finalitzarà amb una petita mostra de K-pop!
 • Estudis superiors i d’idioma a la Xina II
  21 de novembre a les 18 h fins 19.30 h. (C. Ausiàs Marc, 60)
  Si mai t’has plantejat viatjar a la Xina a fer una estada d’idioma o estudis superiors, aquesta activitat t’aproparà a conèixer totes les teves opcions.

Si t’agrada el que llegeixes, inscriu-te al formulari d’activitats!

 

No t’ho pensis més i vine a informar-te de tot el que necessites per la teva pròxima experiència a l’estranger!