infoJOVE Barcelona

Programació d'activitats

Des de Joves de Gràcia volem apropar-vos activitats que responen a les vostres necessitats, tot i que també hi ha la possibilitat que ens proposeu tallers/xerrades/debats...

Conjuntament coordinats amb els Punts d'Informació Juvenil de Barcelona i les assessories temàtiques, any rera any, impulsem les següents campanyes i cicles:

  • Campanya In-forma't: Durant els mesos de febrer a març ens aproximem als instituts i altres entitats educatives per tal de resoldre els dubtes sobre el canvi d'etapa educativa a la que estan a punt d'entrar els i les alumnes.
  • Mostra de Turisme Juvenil: Durant el mes d'abril us oferim xerrades que ajudaran a planificar l'estiu sense perdre de vista les necessitats i les possibles limitacions econòmiques que, com a joves, tenim.
  • Campanya Treballar a l'estiu: Durant els mesos d'abril a maig, enfoquem la mirada cap a l'estiu que ja s'acosta. Conscients de l'augment de l'oferta laboral, volem que els i les joves tinguin totes les oportunitats per trobar feina.
  • Campanya d'Habitatge compartit: Cap al setembte, tornen els cursos acadèmics i/o canvis laborals. Si has d'emancipar-te o buscar un pis per a compartir, durant aquesta campanyan et donarem totes les eines per aconseguir-ho.
  • Campanya Treballar a l'hivern: A l'octubre toca pensar en la possibilitat d'aprofitar els mesos d'hivern per trobar feiana. Seguint la mateixa lògica que la campanya d'estiu, també oferim xerrades i tallers per recolzar-te en la cerca de feina.
  • Campanya BCN al Món: Si estàs pensant en fer un voluntariat o estudiar un erasmus durant els mesos de novembre i desembre, la campanya Bcn al Món està feta per tu. 
  • Cicles Barcelona Treball amb Joves: Durant tot l'any treballem conjuntament amb Barcelona Activa per oferir tallers per dotar als i les joves d'eines per a la cerca de feina.

El punt Joves de Gràcia també realitzem xerrades i tallers proposats per les pròpies informadores així com també a petició d'altres entitats, sempre hi quan s'adeqüi a la carta Eryica.

 

Si vols rebre informació de les activitats que es porten a terme en les campanyes i cicles o voleu proposar-nos alguna activitat, no dubteu en contactar amb nosaltres!