infoJOVE Barcelona

Cicle de Microconcerts

Traductor de google :

En el cicle Microconcerts podrem gaudir d'un seguit d'actuacions breus de petit format. Amb un ampli ventall d'estils musicals que van des del jazz fins a la música clàssica, l'electrònica, la cançó d'autor, el swing o les músiques del món, anirem descobrint els grups seleccionats a la convocatòria per a actuacions musicals a CaixaForum.

PROGRAMA

David Martínez

Dissabte 27 d’abril de 2024. Amb el títol Melodías de Afganistán, el músic David Martínez ens convida a un viatge musical que submergirà el públic en la rica tradició folklòrica d’aquest bonic país, guiat pel rubab i el daf.

Toni Abellán

Dissabte 11 de maig de 2024.

El guitarrista Toni Abellán presenta un repertori centrat en la interpretació de composicions originals inspirades en la tradició del flamenc.

Barreneche’s Family

Dissabte 18 de maig de 2024.

Un trio familiar que explora la fusió de la bossa nova, el jazz, el latin i aires de flamenc, i que dona com a resultat un groove molt potent amb melodies i harmonies jazzístiques molt sofisticades.

Hammond Battle

Dissabte 25 de maig de 2024.

Aquest projecte neix de tres músics, dos organistes i un bateria, enamorats de la música i el so de l’orgue Hammond. El resultat és un directe enèrgic de jazz fusió, que se submergeix en l’experimentació musical des del so vintage de l’orgue Hammond.

Trio Lohengrin

Dissabte 8 de juny de 2024.

Trio d’arpa, violí i soprano. Després de compartir arrels en projectes d’òpera, se senten moguts a oferir recitals de petit format en què el públic pot sentir una instrumentació que evoca millor la sonoritat orquestral original.

Iris Miralles i Violeta Casado

Dissabte 22 de juny de 2024.

El jove duo format per Iris Miralles i Violeta Casado aconsegueix descodificar de manera magistral els secrets que amaga la tradició folklòrica del barroc espanyol i reflexiona sobre l’admiració, l’humor, la malenconia, la culpa, la passió o el desengany dins d’un escenari sonor que ens embolcalla i ens transporta a les realitats de l’autor José Marín.

Horarios

CaixaForum Barcelona

Dirección:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
la Font de la Guatlla
Ciudad:
Barcelona