infoJOVE Barcelona

Concert "Bruce Springsteen and The E Street Band"

Traductor de google :

Bruce Springsteen and The E Street Band van oferir "l'espectacle més gran del món" (Billboard) a tot Europa l'estiu passat, i faran un retorn triomfal al continent el 2024 amb una nova gira d'estadis. Amb inici de gira el 5 de maig a Cardiff, Gal·les, Springsteen and The E Street Band portaran el seu "emocionant i catàrtic" (USA Today) 2024 World Tour a Irlanda del Nord, Irlanda, Anglaterra, França, República Txeca, Itàlia, Espanya , Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, Dinamarca, Finlàndia, Suècia i Noruega, per acabar al Regne Unit amb un concert al Wembley Stadium de Londres el 25 de juliol.

Madrid i Barcelona són les ciutats que podran gaudir del seu retorn. Podrem tornar a veure Bruce Springsteen and The E Street Band en directe els dies 20 i 22 de juny a l'Estadi Olímpic de Barcelona.

Transport públic per als dos concerts de Bruce Springsteen a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

TMB habilitarà serveis especials d’autobusos de pujada i de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya

Amb motiu dels dos concerts de Bruce Springsteen que tindran lloc a l’Estadi Olímpic Lluís Companys dijous, 20 de juny, i dissabte, 22 de juny (tots dos programats a les 21 hores), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà serveis d’autobusos llançadora per a la pujada, que farà el recorregut entre la plaça d’Espanya i l’Estadi i circularan de les 16.30 h a les 21 hores. També posarà en funcionament serveis llançadora de busos de baixada quan finalitzin els concerts (a partir de les 12 de la nit aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya.

A més, hi haurà informadors per orientar als passatgers de quina és la parada més adient per baixar del bus en funció de l’accés que figura a cada entrada.

En aquests serveis de bus llançadora de pujada i baixada seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i els vehicles, tots ells articulats, portaran l'indicador de línia “Pl. Espanya – Estadi Olímpic”.

El metro es reforçarà amb personal d’atenció i de seguretat a l’estació d’Espanya (L1 i L3), la més propera a l’Estadi Olímpic. Cal recordar que dijous el servei de metro funciona fins a la mitjanit i dissabte de forma ininterrompuda durant tota la nit.

Per a més informació es pot consultar la secc avisos de servei del web de TMB.

Horarios

Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys

Dirección:
Passeig Olímpic, 17*19
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona