infoJOVE Barcelona

Espectacle “50 anys d’emocions, 50 anys de cançons". La gran nit de Dagoll Dagom

Traductor de google :

Ara que fa mig segle de vida, una companyia imprescindible del teatre musical català mira al passat en un concert multitudinari que repassa la seva trajectòria. És el tret de sortida de les celebracions de cloenda de la seva trajectòria.

Antaviana , Nit de Sant Joan , Glups! , El Mikado , Flor de nit , Els pirates , Mar i cel ...  Fer la llista d’èxits de Dagoll Dagom és, per a molts espectadors i espectadores, com repassar la pròpia vida. I no és estrany, perquè aquest col·lectiu artístic creat l’any 1974 per Joan Ollé té una trajectòria llarga que enguany arriba als cinquanta anys de vida i al comiat definitiu dels escenaris. És un bon moment per deixar-se estimar i convertir-se en protagonista d’un concert multitudinari amb l’Original SoundTrack Orchestra, formada per 41 músics i un cor de 20 cantaires, i amb un grup de 26 artistes que han passat per la companyia al llarg d’aquests anys. L’actor, cantant i director Daniel Anglès dirigeix la vetllada, durant la qual sonaran les músiques i s’interpretaran les cançons més conegudes de la història de Dagoll Dagom.

El conegut i esperat repertori de cançons de Dagoll Dagom ens farà viatjar a través del temps tot recordant melodies que ens connecten amb moments i emocions d’aquest mig segle d’història. També es farà una mirada cap endavant, amb la presentació de Blanca i Saïd, és a dir, dels futurs intèrprets de la nova producció de Mar i cel que s’estrenarà aquest setembre del 2024. Com a amfitrió hi haurà l’equip de direcció de la companyia, format des del 1977 perJoan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel. Una cita amb la història recent del teatre musical català.

Una producció de Dagoll Dagom

Direcció: Daniel Anglès

Direcció musical: Joan Vives, Sergi Cuenca

Coreografia: Ariadna Peya

Director convidat de l’orquestra: Joan Vives

Direcció del cor: Albert Torrebella i Belén Clemente

Orquestra i cor: Original SoundTrack Orchestra (OSTO) amb el suport de l’ESMUC

Orquestracions: Joan Vives, Sergi Cuenca, Albert Guinovart, Andreu Gallén

Idea i creació: Daniel Anglès, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Miquel Periel, David Pintó

Escenografia i vestuari: Montse Amenós, Maria Albadalejo

Il·luminació: David Bofarull

So: David Casamitjana

Ajudantia de direcció: David Pintó

Producció artística: Anna Rosa Cisquella

Producció executiva: Macarena García

Direcció tècnica: Agustí Custey, Titín

Comunicació: Anna Candelas

Ajudantia de comunicació: Clara Badia

Auxiliar de producció: José Luís Segador

Artistes: Víctor Arbelo, Roger Berruezo, Anna Castells, Mariona Castillo, Jordi Coll, Xavi Fernández, Guillem Fole, Elena Gispert, Eloi Gómez, Carlos Gramaje, Pol Guimerà, Júlia Jové, Mercè Martínez, Pep Molina, Muntsa Rius, Ana San Martín, Isabel Soriano, Teresa Vallicrosa, Mone i altres per confirmar.

Amb la col·laboració de Pep Cruz, Elena Gadel, Àngels Gonyalons, Ivan Labanda, Ferran Rañé i Nina

Horarios

Teatre Grec

Dirección:
Pg Santa Madrona, 36
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona