infoJOVE Barcelona

Espectacle “Nova creació 2024 ”, a càrrec de GN|MC Guy Nader | Maria Campos

Traductor de google :

Inspirada en la noció de l’ordre i el desordre, aquesta companyia de dansa barcelonina amb una trajectòria internacional destacada centra la mirada en el funcionament dels sistemes de l’ésser orgànic, considerat com un microcosmos.

Entre el joc i el control, entre l’harmonia i el caos. Entre aquests extrems se situa la nova coreografia de Guy Nader i Maria Campos, que porta al llenguatge del moviment la complexitat de la natura, concebuda com la unió de molts organismes diversos. De la mateixa manera que les partícules es mouen amb extrema precisió, però de manera aleatòria i impredictible, aquesta proposta és el resultat físic d’una recerca que encarna el grup de nou ballarins que veurem en escena. Es reorganitzen i es reinventen constantment, sempre cercant l’equilibri i la màxima perfecció. No és, potser, una mostra de resiliència davant aquest caos que és el destí últim de tots els sistemes físics? Elements materials i sonors donaran consistència a l’organisme col·lectiu que, en escena, balla al so d’una música composta per Coti K. i que, amb patrons rítmics repetitius, ofereix una sensació de caos organitzat. Una mena d’oda a la vida i al seu fràgil entorn.

És la nova coreografia de GN|MC, companyia amb base a Barcelona fruit de la col·laboració, des de l’any 2006, entre Guy Nader i Maria Campos. Els seus treballs s’han vist en festivals i escenaris de tot el món, i han creat coreografies per a grans companyies de dansa europees i també d’Àsia. Premi Ciutat de Barcelona 2019 en la categoria de dansa i premi Der Faust a Alemanya l’any 2017, la companyia està integrada per la barcelonina Maria Campos, ballarina i coreògrafa formada a Àustria i als Països Baixos que ha treballat amb companyies com Meekers, Protein Dance, Sol Picó y Àngels Margarit / Cia. Mudances, entre d’altres, i pel coreògraf i ballarí libanès Guy Nader, graduat a l’Institut Nacional de Belles Arts de la Universitat Libanesa, a Beirut.

Una coproducció de Grec 2024 Festival de Barcelona, Mercat de les Flors, La Biennale di Venezia / Biennale Danza 2024, Centro de Cultura Contemporánea Condeduque, Kurtheater Baden (Suïssa).

Amb la col·laboració de Roca Umbert, Graner - Centre de Creació i L’Estruch.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Idea/concepte: GN|MC Guy Nader | Maria Campos  

Direcció: Guy Nader, Maria Campos

Creació/interpretació: Alfonso Aguilar, Maria Campos, Joana Couto, Guy Nader, Pierre Lison, Jovana Zelenovic, Francesco Grilli, Olatz Larunbe, Mimi Wascher 

Composició musical: Coti K. 

Disseny de la il·luminació: Conchita Pons

Direcció tècnica: Albert Glas

Tècnic de so: Jonatan Martínez

Disseny escènic: GN|MC

Vestuari: Per determinar

Ajudantia de direcció: Claudia Solwat

Producció executiva: Raqscene, MGM-Marta Guzmán Management, Yara Himelfarb

Distribució internacional: PLAN B - Creative Agency for Performing Arts

Horarios

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany

Dirección:
Lleida, 0059
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona