infoJOVE Barcelona

Instal·lació audiovisual immersiva "Music: Respons", a càrrec de The Chemical Brothers i Smith & Lyall

Traductor de google :

A la sala THE CUBE (al soterrani de la Casa Batlló)

La Casa Batlló i Sónar, dos de les institucions culturals més importants de Barcelona, s'uneixen per a oferir experiències innovadores de música i arts visuals de la mà d'artistes de renom internacional amb THE CUBE.

THE CUBE, un espai audiovisual líder en el món situat en el soterrani de l'emblemàtic edifici Gaudí de Barcelona, arrenca el 24 de maig amb l'estrena mundial de ‘Music: Response’, una emocionant instal·lació audiovisual amb música reelaborada de The Chemical Brothers i visuals de Smith & Lyall.

Amb THE CUBE, la Casa Batlló i Sónar ofereixen una nova narrativa per a les experiències audiovisuals, construïda amb píxels, àudio d'alta gamma i aportacions d'artistes, creadors i enginyers de primera fila. Més que un recinte és un llenç en blanc per a la creativitat que permet als participants transportar-se al cor de la música.

Arts visuals i música s'uneixen en aquesta col·laboració que combina el comissariat musical de Sónar i el museu viu de la Casa Batlló, un monument que en els últims anys ha arribat a un públic totalment nou gràcies a la seva aposta per la innovació i l'art digital. 

Aquesta obra d'art presenta personatges icònics i visuals abstractes realitzats en exclusiva per l'espai THE CUBE que juguen amb els sentiments de tensió i alliberament. Inspirada en la tradició del "Visual Music", ofereix una experiència visceral i sinestèsica que permet als visitants sentir el poder transformador i alliberador de la música.

Horarios

Casa Batlló

Dirección:
Pg Gràcia, 43
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona