infoJOVE Barcelona

Projecció "La noche del cazador"

Traductor de google :

José Luis Guerin ens presenta la idea del BOSC EN OMBRES en aquesta pel·lícula del cicle de cinema “El paisatge fílmic”.

L'única pel·lícula de Charles Laughton ens retorna com cap altra al sentiment del terror a la infantesa, de naturalesa diferent de la de l'adult. Per dur-la a terme, va demanar la col·laboració de Stanley Cortez, director de fotografia que coneixia de rodatges anteriors com a actor. Aliens a la il·luminació més realista pròpia dels anys cinquanta, Cortez i Laughton rescaten els llegats visuals de l'expressionisme alemany per tractar amb una originalitat commovedora el bosc nocturn i amenaçador dels malsons de la infantesa: un bosc poblat de boires i formes estranyes que pretén dramatitzar la pugna eterna entre la llum i l'ombra.

Títol original: The Night of the Hunter

Charles Laughton, 1955, EUA. VOSE

Gènere: thriller

Idioma original: anglès

Durada: 93 minuts.

Aquesta projecció anirà acompanyada d'un vídeo introductori del director de cinema i guionista José Luis Guerin, en el qual ens explicarà el perquè de la seva selecció i la relació que s'estableix entre el cinema i el paisatge en aquest film i temàtica.

Horarios

CaixaForum Barcelona

Dirección:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
la Font de la Guatlla
Ciudad:
Barcelona