infoJOVE Barcelona

Taller per a infants 'Som el que ens mira'

Traductor de google :

Mirar, remenar, espiar, investigar, sabem observar? Sabem qui ens està mirant? Sabem també, la poderosa de la nostra mirada? En aquest taller serem espies, investigadors, recol·lectors d’imatges i també, juntament amb les obres de Jone Erzilla, creadors.

A través d’exercicis artístics aprendrem a pensar al voltant de l’observació, les imatges que ens envolten i arriben al nostre espai personal. Crearem noves finestres per mirar al món amb altres ulls.

1. La llum que ens toca.

Mirar i ser mirats. Ens presentem i coneixerem el nostre lloc de treball. Explorem amb exercicis d’observació i dibuix, donem inici a la nostra investigació aprenent a observar. Caminada grupal pel centre i observació amb llibretes.

2. Mirar cap a fora.

Els ulls cap a fora descobreixen nous passatges i camins, comencem a registrar, a través de la manipulació de material, del dibuix i de l’escriptura de paraules. Mirar també serà escoltar, parlarem de l’escolta expandida, enregistrarem so creant el nostre propi dispositiu d’escolta.

3. Mirar cap a dins.

Els ulls miren cap a dins i recorden els somnis, en aquesta sessió treballarem amb transparències de colors i collage per avivar la imaginació. Farem exercici amb els nostres cossos per parlar d’intimitat, espai segur per ser i estar.

4. Som el que ens mira?

Arribarem a conclusions entre el fora i el dins, entendrem els ponts, en parlarem.

Muntarem la nostra pròpia mostra de resultats en una gran peça col·lectiva que farem conjuntament

Horarios

Centre Cívic Can Felipa

Dirección:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Poblenou
Ciudad:
Barcelona