Punts InfoJOVE Horta-Guinardo

infoJOVE Barcelona

Activitats informatives

Com a serveis d’informació juvenil, a Joves d'Horta-Guinardó oferim cada mes activitats com tallers, xerrades, trobades, taules rodones, exposicions... a càrrec de l’equip d'informació i d’experts en diferents àmbits d’interès dels i les joves.

Periòdicament, coorganitzem campanyes i cicles amb altres serveis del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, i amb equipaments juvenils, el Consell Comarcal i Ajuntaments del Barcelonès:

IN-FORMA’T

Campanya que inclou més de 90 accions d'orientació acadèmica que volen donar suport als i les joves que han de triar els seus futurs estudis. Ofereix activitats a demanda per a centres educatius, concursos per a estudiants, visites per conèixer in situ diferents professions i la formació que requereixen...

― Dates: gener-març
― Web: www.barcelona.cat/informat
 ― Hashtag: #Informat
 Lideratge de la campanya: Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves

VOLS COMPARTIR PIS?

Cicle adreçat a persones que volen llogar una habitació a joves i a joves que estan pensant en llogar o volen conèixer noves formes d'accedir a l'habitatge. El cicle engloba sessions informatives sobre aspectes a tenir en compte a l’hora de compartir habitatge i market places de pisos/habitacions en lloguer.

― Dates: setembre
― Webwww.compartir-habitatge.net
― Facebookwww.fb.com/compartir-h
― Hashtag: #CompartirPis
― Lideratge de la campanyaAssessoria en Habitatge compartit per a joves

TREBALLAR A L’HIVERN

Campanya de xerrades i tallers en què s’ofereix informació, eines i recursos per trobar feina especialment per al període d'hivern, en el qual les empreses reforcen la contractació de temporada. Les activitats s'emmarquen en el Programa Barcelona Treball Joves, i inclouen sessions amb empreses, tallers sobre drets i deures laborals...

― Dates: setembre-octubre  
― Web: www.barcelona.cat/treballdetemporada
― Grup de Facebook: Ofertes de feina de temporada
― Hashtag: #TreballEstiu | #TreballHivern
― Lideratge de la campanya: Assessoria laboral per a joves

DE BCN AL MÓN!

Tallers a càrrec d'ambaixades, consolats, i entitats de diferents països, en què s’informa sobre què cal saber per realitzar estades d'estudis i/o feina a l’estranger. La campanya conclou amb una trobada d’entitats en què es dóna a conèixer en detall opcions per fer voluntariat a l'estranger.

― Dates: novembre-desembre
― Web: www.barcelona.cat/bcnalmon
― Facebook: www.fb.com/mobilitatinternacional
― Hashtag: #DeBCNalMon
― Lideratge de la campanya: Assessoria en Mobilitat internacional per a joves

 

 
Per saber-ne més: