Punts InfoJOVE Horta-Guinardo

infoJOVE Barcelona

Cessió i lloguer d'espais

Aprofita l’espai de Joves d'Horta-Guinardó!

Com a jove, pots apropar-te a resoldre els teus dubtes, però també per fer-hi els deures, preparar treballs de l'escola o la universitat, reunir-te amb amics i amigues, trobar-te amb el teu professor/a particular per fer classe d'idiomes o de repàs…És inevitable que a Joves d'Horta-Guinardó hi hagi gent conversant, música de fons, riures... però sempre, entre tots, mantenim unes normes bàsiques d'educació i respecte.

T'oferim:

  • A Joves d'horta-Guinardó també t’oferim un recull de premsa diària i revistes culturals, i servei de fotocòpies, impressions i escanejat (de currículums, cartes de presentació... No fem impressions d'apunts).
  • Puntualment en èpoques d'exàmens (aprox. gener, maig i juny), ens trobaràs oberts per la nit, doncs molts PIJ obrim com a sales d'estudi nocturnes.

LLOGUER D'ESPAIS ALS JOVES D'HORTA-GUINARDÓ PER A GRUPS, ENTITATS I ASSOCIACIONS

Des de Joves d'Horta-Guinardó cedim l'Espai d'Horta 71 gratuïtament a grups de joves, entitats i associacions que busquen un espai de trobada, estudi, on desenvolupar els seus projectes... Pots descarregar-te en aquest apartat el protocol de cessió de l'espai que caldrà firmar per amdues parts interessades abans de l'entrega de les claus.