Punts InfoJOVE Horta-Guinardo

infoJOVE Barcelona

Recursos per a l'ocupació juvenil

El Departament de Joventut i els seus serveis d’informació juvenil, incloent-hi Joves d'Horta-Guinardó, impulsem accions i serveis adreçats a joves de fins a 35 anys, per lluitar contra les elevades taxes d'atur i les precàries condicions laborals de la joventut:

ATENCIÓ DES DEL Joves d'Horta-Guinardó

Entre d’altres temàtiques, a Joves d'Horta-Guinardó atenem personalitzadament consultes genèriques d'àmbit laboral sobre eines per cercar feina, canals amb ofertes laborals (de proximitat i properes al lloc on vius), empreses de treball temporal, programes per a l'ocupabilitat juvenil, formació ocupacional...

A més a més, derivem a serveis especialitzats en la temàtica i coorganitzem activitats vinculades a la recerca de feina.

ASSESSORIA LABORAL

Demana cita i resol gratuïtament qualsevol inquietud sobre recerca de feina, la teva nòmina, el teu conveni o contracte laboral, els teus drets sindicals en cas de conflicte amb l’empresa, acomiadament… La Xarxa de punts d'informació juvenil té un ampli horari d'atencions individualitzades. Recorda que a Joves d'Horta-Guinardó el nostre horari d'assessoria són els dijous de 17 a 20h! Informa-t'en!

ASSESSORIA EN EMPRENEDORIA

Tota la informació que has de conèixer si decideixes fer-te autònom/a (o ja ho ets), o vols posar en marxa un negoci. Prem aquí per saber-ne més.

PROGRAMA BARCELONA TREBALL JOVES

Entre d’altres iniciatives, en el marc del Pla per a l'Ocupació Juvenil i de Qualitat, els Joves de Barcelona col·laborem amb Barcelona Activa sota el Programa Barcelona Treball Joves.

Així, a Joves d'Horta-Guinardó t’oferim:

Tallers Barcelona Treball Joves. Participa en activitats per millorar el teu perfil professional, i aprofitar els recursos i les oportunitats que tens a Barcelona per treballar!

Coaching laboral per a joves. Necessites parlar amb algú perquè t'acompanyi i motivi en la teva recerca de feina, per resoldre dubtes i dificultats que puguis trobar en el procés…? No et deixis portar pel desànim i apunta't al coaching laboral per a joves!

Treballar a l’estiu / Treballar a l’hivern. Si busques feina de temporada, apunta’t al Treballar a l’estiu i al Treballar a l’hivern, dues campanyes que celebren els PIJ entre els mesos d’abril i maig, i setembre i octubre, respectivament. Descobreix-les al web www.bcn.cat/treballdetemporada.

GARANTIA JUVENIL

Saps que si tens entre 16 i 29 anys, no estàs ni estudiant ni treballant i t’inscrius en el Programa Garantia Juvenil tindràs més avantatges per ser contractat per les empreses? I que tindràs al teu abast un ventall de recursos i serveis per formar-te, tenir una experiència laboral o trobar una feina?

Als PIJ, en coordinació amb el Servei Català d’Ocupació (SOC) i Barcelona Activa, impulsors/es del programa t'ajuden a registrar-t'hi de manera senzilla i ràpida. T’expliquem com!