infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

Grup d’Ajuda Mutua (GAM) per a Familiars

El grup està dinamitzat i moderat per a persones amb experiència en primera persona. Es tracta de compartir experiències, necessitats, sentiments i permetre una major comprensió del punt de vista de cada col·lectiu així com l’empatia i el suport entre iguals.

Adreçat a familiars i persones significatives en la vida de les persones amb problemes de salut mental o patiment emocional té com a objectius: Afavorir el procés de recuperació. Creació de vincles. Compartir pors i dubtes. Compartir i aprendre per l’experiència. Promoure el suport mutu des de Grups d’Acompanyament i Grups d’Ajuda Mutua com a eines per a promoure un canvi de paradigma en la Salut Mental que permeti avançar d’un tracte centrat en el diagnòstic a un centrat en la recuperació, garantint així la millora de l’autoestima, l’autoconeixement i l’autocura de les persones amb problemes de Salut Mental.

Els Grups d’Ajuda Mútua (GAM)

En els nostres Grups d’Ajuda Mútua (GAM’S) la paraula i la voluntat de tots i totes té la mateixa validesa. Cada participant és lliure de parlar i/o de callar, d’expressar els seus sentiments i emocions, sense censura ni reprovacions. Les úniques regles que regeixen els GAM són el respecte mutu, la confidencialitat de tot el que es diu i s’escolta i el compromís d’assistència.

Trobaràs comprensió i recolzament per part d’altres persones que sabem què significa viure experiències similars. És un espai en el que ningú et jutjarà ni et dirà com has de ser. A més, podràs conèixer altres persones que comparteixen amb tu aquesta experiència de vida, podràs expressar-te lliurement, escoltar i ser escoltat, aprendre més de tu i del demés sobre el trastorn mental i trobar noves persones amb les quals relacionar-te i establir vincles.

Inscripcions al correu electrònic gams@emiliaonline.org

Horaris

Espai Barcelona Cuida

Adreça:
Carrer de Viladomat, 127
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona