Taller "Cuina amb bolets Shimeji - Descobreix l'Umami!"
Horaris
| Dies | Hores | Preus | Observacions | |
|---|---|---|---|---|
|
Divendres |
de 18.00 h a 20.00 h |
Entrada general: 11.18 €
+ Suplement d’ingredients: 8 €
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Centre Cívic Vil·la Urània
- Adreça:
- Carrer de Saragossa, 29
- Districte:
- Sarrià-Sant Gervasi
- Barri:
- el Putxet i el Farró
- Població:
- Barcelona

Acompanya'ns en un saborós viatge al món de les shimeji (Hypsizygus marmoreus / tessellatus), delicats bolets en ram conegudes pel seu sabor de nou –ric en umami– i la seva textura ferma. Originàries de l'est d'Àsia, els bolets shimeji són ideals per a tota mena de plats i conserven perfectament la seva forma en totes les fases de cocció.
En aquest taller, aprendràs a netejar, preparar i cuinar els bolets shimeji en una varietat de delicioses receptes.
A càrrec de Jenny Chih-Chieh Teng.