infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

Taller per a infants 'Som el que ens mira'

Mirar, remenar, espiar, investigar, sabem observar? Sabem qui ens està mirant? Sabem també, la poderosa de la nostra mirada? En aquest taller serem espies, investigadors, recol·lectors d’imatges i també, juntament amb les obres de Jone Erzilla, creadors.

A través d’exercicis artístics aprendrem a pensar al voltant de l’observació, les imatges que ens envolten i arriben al nostre espai personal. Crearem noves finestres per mirar al món amb altres ulls.

1. La llum que ens toca.

Mirar i ser mirats. Ens presentem i coneixerem el nostre lloc de treball. Explorem amb exercicis d’observació i dibuix, donem inici a la nostra investigació aprenent a observar. Caminada grupal pel centre i observació amb llibretes.

2. Mirar cap a fora.

Els ulls cap a fora descobreixen nous passatges i camins, comencem a registrar, a través de la manipulació de material, del dibuix i de l’escriptura de paraules. Mirar també serà escoltar, parlarem de l’escolta expandida, enregistrarem so creant el nostre propi dispositiu d’escolta.

3. Mirar cap a dins.

Els ulls miren cap a dins i recorden els somnis, en aquesta sessió treballarem amb transparències de colors i collage per avivar la imaginació. Farem exercici amb els nostres cossos per parlar d’intimitat, espai segur per ser i estar.

4. Som el que ens mira?

Arribarem a conclusions entre el fora i el dins, entendrem els ponts, en parlarem.

Muntarem la nostra pròpia mostra de resultats en una gran peça col·lectiva que farem conjuntament

Horaris

Centre Cívic Can Felipa

Adreça:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona