Taller 'L'underground i la contracultura de Barcelona a través de la cuina ' *NOU*
Traductor de
:
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimecres |
de 18.30 h a 21.00 h |
Entrada general: 28.96 €
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Centre Cívic El Sortidor
- Dirección:
- Plaça del Sortidor, 12
- Distrito:
- Sants-Montjuïc
- Barrio:
- el Poble-sec
- Ciudad:
- Barcelona
Tallerista: Oliver Mancebo
Esqueixada Snif, La Truita Perfecta, Ultratruita, Pan & Regaliz, Panotxa Rock, Pa Torrat, Ràdio Pica, Caldo de Pollo, Ajoblanco, Flor y Nata, Licuadora punk, Le dernier croissant … No són receptes d’un llibre de cuina tradicional, sinó exemples de les moltes bandes, discos, cançons, revistes, discogràfiques, projectes, fanzins, sales de concerts i programes de ràdios lliures —sorgides a la Barcelona dels anys 70 i 80— que fan referència al menjar. En aquest curs teòric-pràctic de cuina i intrahistòria, dividit en tres sessions, escoltarem discos, llegirem còmics, visualitzarem peces audiovisuals i rebrem a convidats i convidades mentre preparem delicioses receptes que van definir l'època més transgressora, convulsa i estimulant de la nostra història recent. Quan Barcelona era una festa, i també un gran festí!