infoJOVE Barcelona

Joves de Nou Barris

Si tens entre 12 i 35 anys i tens preguntes a resoldre de temes laborals i d’emprenedoria, acadèmics, d’habitatge, mobilitat internacional, associacionisme, cultura, esports, oci i lleure, salut, voluntariat, sexualitat, etc., aquest és el teu lloc!

Joves de Nou Barris és un equipament municipal gestionat pel Departament de Joventut, que forma part de la xarxa de Centre d'Informació i Assesorament de Barcelona

A banda d'una atenció personalitzada i gratuïta també t'oferim:

  • Activitats informatives: xerrades, tallers, exposicions, taules rodones...

  • Serveis d'assessorament especialitzat sobre temàtiques d’àmbit laboral,  acadèmic,  d’habitatge compartit, emprenedoria, associacionisme i mobilitat internacional. Només has de venir o trucar per reservar una cita personalitzada.  

  • Sessions de Coaching laboral i acompanyament amb el Referent d’Ocupació Juvenil, a càrrec del projecte Barcelona Treball Joves de Barcelona Activa.  

  • Materials d’autoconsulta: fitxes i butlletins de temàtiques elaborades per professionals en informació juvenil.

  • Una cartellera amb informació, recursos i díptics d’actualitat d’aquelles temàtiques més demandades pels joves. I si tens algun tema que no està recollit i vols dir la teva, no dubtis en fer-ho!

  • Sala d’ús lliure per a joves, amb accés a la xarxa Barcelona Wi-fi, taules d’estudi o d’espai relacional i ordinadors amb connexió a Internet (limitat a persones de fins a 35 anys)

  • I moltes altres coses com preservatius, revistes culturals, espai d’intercanvi de llibres  i espai d’exposicions itinerants, entre d’altres.

Si sou un centre educatiu, un col·lectiu juvenil, una entitat per a joves... i voleu conèixer-nos (per establir col·laboracions, saber què fem...), no dubteu en contactar-nos!

Amb les persones més joves també ens podem trobar als instituts del districte, on com presents, tant a les aules com als patis, informant les joves de l’ESO. Als instituts s’apropa la informació d’interès jove a les adolescents en horari escolar i s’incentiven projectes i accions creades per les mateixes joves, vinculades al centre o a altres entitats del districte.  

video PIJ
Més informació

 T'atenem, amb un somriure, l'Amanda, la Dúnia, el Víctor i el Salva, informadores juvenils de Nou Barris!

C/Teide, 20 08031 Barcelona
Metro: L5 Vilapicina

Telèfon: 932 563 602
Mail: pijnoubarris@bcn.cat
WhatsApp: 690 142 170 (només missatges)
instagram.com/joves_barcelona

Horari:
Els dimarts, dijous i divendres de 10 a 14h i de dilluns a dijous de 16 a 20h.
Els dijous de 16 a 20h ens trobem també a l'Antena Joves de Nou Barris Zona Nord, ubicada al Casal de Barri Torre Baró (Av. d'Escolapi Càncer, 5, 08033 Barcelona