infoJOVE Barcelona

Acceptar el dol(or) per abraçar la vida: Uneix-te als Diàlegs ATE

dt., 06/20/2023 - 15:14

Redacció

T’esperem el 21 de juny de 10 h a 14 h a l’Espai Jove Les Basses (Carrer del Teide, 20).

Com ets sents quan has d'ajudar a un jove en una situació de dol? Quines eines pots utilitzar per a reforçar la teva vivència i benestar?

T’esperem el 21 de juny de 10 h a 14 h a l’Espai Jove Les Basses (Carrer del Teide, 20).

Els Diàlegs Aquí t’escoltem (ATE), són espais d’intercanvi i aprenentatge per a professionals de l’àmbit socioeducatiu que treballen amb joves i adolescents. L’ATE és el servei d’escolta i acompanyament emocional per a joves, proporcionant-los eines i recursos per enfortir les seves habilitats personals i fomentar el seu creixement personal.

En aquestes jornades trimestrals, compartim experiències, debatim i reflexionem sobre l’acompanyament a les persones adolescents. És a més també una oportunitat per a explorar les teves pròpies emocions, enfortir-te com a professional i créixer en el teu treball amb els joves, 

Acceptar el dol(or) per abraçar la vida”

En aquesta nova edició dels Diàlegs ATE , abordarem la càrrega emocional que implica acompanyar als i les joves en el seu dol, i treballarem per transformar les inseguretats en fortaleses i potenciar el creixement personal, inscriu-te i participa.

Exploraràs diferents enfocaments, des de la bioètica fins als corrents humanistes o existencialistes. A més, trobaràs un espai de diàleg i conversa entre professionals.

Com et sents realment en realitzar aquesta labor? Quines eines pots utilitzar per a reforçar la teva vivència i benestar? Trobaràs respostes als teus dubtes.

Enfocament introspectiu i autocura:

La jornada estarà a càrrec de Lluisa Salvaña, psicooncòloga de l’equip de Cures Pal·liatives de l’Hospital Sant Jaume de Calella, una referent del programa de dol a la Fundació Hospital. També comptarem amb la presència de Som Provisionals, una associació sense ànim de lucre que promou viure el dol de manera conscient i autònoma. Ens brindaran una perspectiva professional sobre ell i compartirem eines per a l’autocura. 

T’esperem als Diàlegs ATE, on junts construïm un camí d’esperança i transformació!

Per resoldre qualsevol dubte o consulta, també pots contactar per correu amb saif@bcn.cat o trucant al 932 563 560.