infoJOVE Barcelona

FOTO TROBADES: Fotografia, imatges i jocs creatius. A càrrec de Marina Monclus

dj., 07/06/2023 - 17:50

Redacció

Aquest estiu, tindràs l'oportunitat de descobrir i desenvolupar les teves habilitats fotogràfiques en un entorn creatiu i inspirador.

Aquest estiu, tindràs l'oportunitat de descobrir i desenvolupar les teves habilitats fotogràfiques en un entorn creatiu i inspirador.

 

 

Les Trobades Fotogràfiques d’estiu són un espai de trobada creativa per a adolescent i adults, en el que, a través de la imatge i la fotografia construirem relats i crearem a través de la imatge. Aquestes activitats intergeneracionals es promouen entre el Centre per Famílies amb Adolescents, i el servei Aquí t’escoltem de l’Eixample i són gratuïtes. 

La Marina Monclus (@m.marinamonclus), fotògrafa que practica aquest art des de la creativitat i la reflexió, serà l’encarregada de guiar-te a través d’aquesta experiència, per a la que necessitaràs una càmera digital o un telèfon mòbil amb càmera.

La primera sessió, que se celebrarà l’11 de juliol de 18 a 20 h, estarà centrada en el retrat i el collage. Hauràs de portar una peça de disfressa o roba que tingui un significat especial per a tu. Utilitzant aquestes peces com a punt de partida, exploraràs la creació de retrats i collages únics. 

La segona sessió, que tindrà lloc el 13 de juliol de 18 a 20 h, se centrarà en els objectes i la tècnica de la cianotípia. Hauràs de portar dos objectes que et captivin, de casa teva o trobats a la natura. A través de la tècnica de la cianotípia, aprendràs a crear imatges úniques i artístiques amb aquests objectes.

Tot i que es recomana assistir amb dues sessions per obtenir la millor experiència possible, és possible participar en només una de les sessions si és el que prefereixes.

T’esperem al Centre per Famílies i Adolescents (C/ Sant Antoni Maria Claret, 64-78). Per participar, hauràs d’inscriure’t al formulari de l’activitat. Recorda que també pots inscriure als teus pares o al teu fill/a adolescent. 

 

Per resoldre qualsevol dubte o consulta, també pots contactar per correu amb saif@bcn.cat o trucant al 932 563 560.