infoJOVE Barcelona

Que no et hackegin la butxaca! Finances per a joves en entorns digitals

dc., 09/13/2023 - 12:23

Joventut

Descobreix les claus per fer compres i invertir en entorns digitals de manera segura i conèixer els teus drets.

Descobreix les claus per fer compres i invertir en entorns digitals de manera segura i conèixer els teus drets.

De ben segur que fas compres per internet i has sentit a parlar de bitcoins o altres criptomonedes i de les targetes del tipus revolving. A Joves de Barcelona, de la mà de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) i l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances (AICEC-ADICAE), et donem les claus per fer-ne ús de forma segura i conèixer els teus drets.

Et convidem a participar en una sessió informativa sobre finances per a joves en entorns digitals, que se celebrarà el dia 28 de setembre a les 18 hores al Centre d’Informació i Assessorament de Joves de Barcelona (carrer Sant Oleguer, 6).

En aquesta sessió parlarem sobre els nostres drets com a persones consumidores i sobre les últimes tecnologies financeres: criptomonedes, blockchain, crèdits al consum… i podrem descobrir com evitar estafes i fraus.

No importa si ja tens certa noció sobre aquests temes o si tot això és nou per a tu. Aquesta sessió està dissenyada per ajudar-te a entendre millor el món virtual financer i donar-te les eines necessàries per afrontar amb confiança les decisions econòmiques.
Inscriu-te fàcilment a través d’aquest formulari.

Per resoldre qualsevol dubte o consulta, no deixis de contactar per correu amb joves@bcn.cat o per missatge de Whatsapp al 662 333 350.