infoJOVE Barcelona

Joves de Sant Andreu

A Joves de Sant Andreu informem, orientem i assessorem a joves de 12 a 35 anys sobre tots aquells aspectes que són del seu interès: ensenyament i formació, treball, emprenedoria, mobilitat internacional, habitatge, participació, salut, cultura, i molt més! T'atendrem de forma personalitzada ja sigui presencialment, o per qualsevol altre canal d'atenció.

L'equip Joves de Sant Andreu també està format pel servei Joves de Barcelona a l'institut. Un equip de dos informadors/es ubicats a nou centres d'educació secundària del Districte de Sant Andreu. El servei principalment atèn a joves d'entre 12 i 16 anys, amb la finalitat d'apropar tota la informació del seu interès, fomentar la participació juvenil i estudiantil.

També realitzen accions de dinamització de la informació atenent necessitats i demandes de les aules. Setmanalment s'ubiquen als patis per atendre les consultes, dubtes i inquietuds així com per recollir propostes i demandes dels i les joves per tal de convertir-les en accions reals de participació.

Els Centres Educatius als que estàn ubicats/des segons el dia de la setmana són:

  • Dilluns: Institut Príncep de Viana i Institut Rec Comtal
  • Dimarts: Institut la Sagrera-Sant Andreu, Institut Josep Comas i Solà, Institut Escola El Til·ler
  • Dimecres: Institut Dr. Puigvert
  • Dijous: Institut Martí Pous i Institut l'Alzina
  • Divendres: Escola Municipal de Segones Oportunitats i Institut Joan Fuster 

També pots beneficiar-te de les assessories especialitzades, un servei gratuït d’atenció personalitzada i especialista sobre diferents àmbits temàtics. Contacta amb nosaltres per reservar-te una cita: